Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Στο asfaleiesfast θα βρεις γρήγορα και εύκολα την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση τιμής.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online από 7€/μήνα.
Κέρδισε έως 220€ ετησίως.

Ασφαλίσου εδώ
Φθηνή αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου κέρδος για όλη την οικογένεια

Τι είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια σύμβαση που συνάπτεις εσύ με μία ασφαλιστική εταιρία και προορίζεται για την προστασία της περιουσίας σου απέναντι σε ζημιές που θα μπορούσες να προκαλέσεις εσύ σε άλλους, αλλά και από απρόβλεπτες περιστάσεις όπως προσωπικό ατύχημα, κλοπή, ακόμη και φυσικές καταστροφές. 

Αν και κάνεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου για να προστατευθείς οικονομικά, στο τέλος της ημέρας, η ασφάλιση του οχήματός σου κοστίζει χρήματα.

Επομένως, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρείς την πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου και αν δικαιούσαι εκπτώσεις διότι αυτές θα φανούν στην τσέπη σου. Ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις σύγκριση των ασφαλιστικών πακέτων.

Σύγκρινε Ασφάλειες Αυτοκινήτου

Η διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου άλλαξε και είναι πλέον στο χέρι σου. Δε χρειάζεται να βασιστείς μόνο στον ασφαλιστή της γειτονιάς σου αφού συχνά αυτός απλά προτιμά το πακέτο που του πληρώνει την υψηλότερη προμήθεια αλλά μπορείς να κάνεις τη δική σου έρευνα.

Βρες την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με ταχύτητα αστραπής μέσα από την υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών.

Με μερικά μόνο κλικ, μπορείς να πάρεις μια επισκόπηση των καλύτερων ασφαλιστικών προσφορών, απλώς σερφάροντας στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή του σπιτιού, του γραφείου ή το κινητό σου τηλεφώνο

Προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν ψάχνεις για ασφάλιση αυτοκινήτου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Γιατί η online ασφάλιση είναι φθηνότερη;

Είναι οι ασφάλειες αυτοκινήτων από το ίντερνετ φθηνότερες; Γιατί; Αξίζει να κάνω ασφάλεια online; Μάθε εδώ!

Αυτές είναι εύλογες απορίες, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που ψάχνεις στο διαδίκτυο για ασφάλειες αυτοκινήτων και θέλεις να συγκρίνεις προσφορές.

Η αλήθεια είναι ότι θα δεις μία πολύ μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τα συμβόλαια που προτείνουν οι κλασικοί ασφαλιστικοί οργανισμοί στην περιοχή σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια υποψία. Ωστόσο, η διαφορά στην τιμή που προκύπτει και κάνει πιο οικονομική μία ασφάλεια αυτοκινήτου που ενεργοποιείται μέσω του διαδικτύου έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες λειτουργώντας μέσω διαδικτύου μπορούν να εξοικονομήσουν τεράστια έξοδα διαχείρισης που θα απαιτούσαν τα φυσικά ασφαλιστικά γραφεία, μειώνοντας δραστικά τις δαπάνες στο σύνολο.

Για το λόγο αυτό, οι ασφάλειες αυτοκινήτων που πωλούνται online μπορούν να διατίθεται στην αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ασφάλιση που πωλείται εκτός διαδικτύου.

Η ποιότητα της υπηρεσίας και η ασφαλιστική κάλυψη, ωστόσο, παραμένουν ίδιες με το κλασικό συμβόλαιο, αφού οι ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν την υπηρεσία είναι οι ίδιες.

Οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου online. Υπάρχει κίνδυνος;

Κανένας. Στο asfaleiesfast φέρνουμε για εσένα μόνο τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Σήμερα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων επιλέγουν να συνάψουν ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το διαδίκτυο, τόσο για την αναμφισβήτητη ευκολία που παρέχει αφού ολοκληρώνεται μόλις σε 2 λεπτά όσο και για την μεγάλη οικονομία που προσφέρει.

Όσοι προσεγγίζουν αυτόν τον τύπο λήψης ασφαλείας για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο ή περισσότερο επιφυλακτικοί ως προς την αξιοπιστία μιας ασφαλιστικής εταιρείας που λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.

Συχνά, ο φόβος είναι να μην λάβουμε επαρκή βοήθεια τη στιγμή της ανάγκης. Για παράδειγμα όταν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα ή όταν πρόκειται να αποζημιωθούμε για ζημιά ή νοσηλεία.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αβάσιμες ανησυχίες. Τις περισσότερες φορές, οι ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο είναι η άμεση έκφραση των εταιρειών των οποίων το όνομα έγραψε την ιστορία της ασφαλιστικής αγοράς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ή είναι πλέον καθιερωμένες εταιρείες στον online ασφαλιστικό τομέα.

Ασφάλειες αυτοκινήτων Online: Ποια ασφάλεια να επιλέξεις

Η επιλογή διαδικτυακής ασφάλισης απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σου. Παρόλο που η προσφορά μπορεί να είναι εξαιρετική, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι επικοινωνείς με μια αξιόπιστη εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί για ασφαλιστική μεσιτεία (μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου). Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν οι απάτες που καραδοκούν πάντα σε αυτόν τον κλάδο.

Πριν βασιστείς σε οποιονδήποτε ιστότοπο για να ορίσεις το ασφαλιστικό σου συμβόλαιο, βεβαιώσου ότι η υπηρεσία υποστηρίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Στις asfaleiesfast επιλέγουμε προσεκτικά τους ασφαλιστικούς συνεργάτες μας για να προσφέρουμε την υπηρεσία σύγκρισης προσφορών που δε θα απογοητεύσει τις προσδοκίες σου για οικονομία και ασφάλεια.

Η επιλογή ενός διαδικτυακού ασφαλιστηρίου συμβολαίου μέσα από τις προτάσεις μας συνεπώς σημαίνει ότι βασίζεσαι στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και μόνο!

Ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Σύγκρινε & αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά σε εξαιρετική τιμή

ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Με το asfaleiesfast και τις ασφαλιστικές μας συγκρίσεις, μπορείς εύκολα να βρεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου που αντιστοιχεί στις ατομικές σου ανάγκες κάλυψης χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο.

Δεν έχει σημασία αν ψάχνεις για ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής ή ασφάλεια φορτηγού, η σύγκριση θα φέρει μπροστά στην οθόνη σου προσφορές με πολύ καλή αναλογία τιμής-καλύψεων με βάση τα δεδομένα που θα ζητήσεις. Οι πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου είναι εδώ.

Εδώ θα βρεις Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου αν δε κάνεις πρώτα σύγκριση στις τιμές που σου δίνουν πάνω απο 30 ασφαλιστικές εταιρίες για το ίδιο πακέτο. Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές που δεν πάνε παρακάτω.

Από τη βασική προστασία έως τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε κάθε περίπτωση θα διαπιστώσεις τώρα αμέσως γιατί μία σύγκριση αξίζει τον κόπο και θα διαπιστώσεις μόνος πόσα χρήματα εξοικονομείς.

Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Βρες συμβόλαιο σε 2 λεπτά

Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Άφησε αυτή την πολύ σοβαρή διαδικασία στους ειδικούς.

Τώρα είναι η στιγμή σου

ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ

Γιατί στο asfaleiesfast.gr

Γιατί η λέξη κλειδί είναι “ασφάλεια“. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία online και θα πάρεις τιμές από όλες τις γνωστές ασφαλιστικές εταιρίες.
Γιατί αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματα που προτείνουμε θα είσαι ήσυχος στις διαδρομές σου.
Γιατί οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές online παρέχουν ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ τιμής σε όλη τη γκάμα των ασφαλειών που σου παρέχουν.
Επειδή στο asfaleiesfast εσύ είσαι ο κερδισμένος.

Τι προσφέρουμε

Η ολοκληρωτική αφοσίωση της ομάδας μας στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή κατέστησε τις asfaleiesfast να κατέχουν αυτό το “κάτι παραπάνω” που μας κάνει να υπερέχουμε των ανταγωνιστών μας.
Ερευνούμε σε βάθος κάθε πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και παρακολουθούμε τα οικονομικά μεγέθη των ασφαλιστικών εταιριών.
Αν κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σκανδαλωδώς ακριβή, απλά την παρακάμπτουμε ή δεν την προτείνουμε.

Πώς να αποκτήσεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Υπάρχουν 3 βασικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να πετύχεις κάθε φορά την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου και είσαι στο σωστό site για αυτό!

Να συγκρίνεις στο διαδίκτυο και να αλλάζεις τακτικά. ασφαλιστική εταιρία
Δες αν το επάγγελμά σου έχει ειδικές εκπτώσεις. (Δες εδώ)
Να επιλέγεις ετήσια πληρωμή.

Η Οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου θέλει απλά λίγο ψάξιμο και εδώ μπορείς να το κάνεις ιδανικά.

Γιατί πρέπει να συγκρίνω πάντα πριν κάνω ασφάλεια αυτοκινήτου;

Γιατί μόλις πατήσεις το κουμπί της σύγκρισης, που δε θα πάρει πάνω απο λίγα δευτερόλεπτα αφού συμπληρώσεις την πινακίδα του οχηματός σου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις υψηλές διαφορές ασφαλίστρου μεταξύ των παρόχων.
συγκριση ασφαλειών Για ένα καινούργιο και ακριβό αυτοκίνητο μπορεί να δείτε διαφορά τιμής έως 220 ευρώ μεταξύ των προσφορών που δεν είναι καθόλου λίγα αφού μιλάμε για ίδιες παροχές.

Ασφάλιση αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών – διαδικασία

Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις σύγκριση τιμών για ασφάλιση αυτοκινήτου, πρέπει να έχεις έτοιμα τα δεδομένα του οχήματός σου, καθώς είναι απαραίτητα για να λάβεις προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Στοιχεία αυτοκινήτου

Η σύγκριση της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεκινά με την εισαγωγή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του οχηματός σου.

Βάλε εδώ τώρα τον αριθμό κυκλοφορίας!

συγκριση ασφαλειών

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί αυτόματα η κατηγορία του οχήματος (πχ Ε.Ι.Χ), η μάρκα (πχ Volkswagen), το μοντέλο (πχ Golf), η έκδοση (πχ Golf 1.4 16v TSi Trendline 140Hp),το είδος καυσίμου (πχ Βενζίνη), καθώς και η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (πχ 05/2008)

Αν τα στοιχεία δεν εμφανιστούν αυτόματα θα πρέπει να τα συμπληρώσεεις εσύ. Επίσης αν δειςε να υπάρχει λάθος φρόντισε να το διορθώσεις!

Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσεις αν το αυτοκίνητο το αγοράσασες καινούργιο ή όχι. Αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να συμπληρώσεις το μήνα και τη χρονιά που το πήρες εσύ στην ιδιοκτησία σου.

Στοιχεία ιδιοκτήτη και οδηγού

Θα ζητηθούν επίσης κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης αλλά και η χρονολογία απόκτησης της άδειας οδήγησης του οδηγού, να δηλωθεί ο ιδιοκτήτης (πχ άνδρας, γυναίκα, νομικό πρόσωπο κλπ) καθώς και ο ταχυδρομικός κώδικας της μόνιμης κατοικίας.

Επειδή οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν επιπλέον εκπτώσεις σε συγκεκριμένα επαγγέλματα θα δεις μία λίστα και αν ανήκεις σε αυτό το επάγγελμα καλό θα είναι να το επιλέξειε καθώς θα έχεις χαμηλότερη τιμή στην προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου που θα λάβεις

Ασφαλιστικές καλύψεις και διάρκεια

Το προτελευταίο βήμα για τη σύγκριση τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η επιλογή της ασφαλιστικής κάλυψης. Θέλεις να συνάψεις μόνο ασφάλιση αστικής ευθύνης (βασική ασφάλεια αυτοκινήτου) ή συνδυασμό ασφάλισης αστικής ευθύνης και ασφάλεια κλοπής ή μικτής;

Μόλις λάβεις την απόφασή σου, στο τελευταίο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια της ασφάλισης. Μπορείςνα κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα το τρίμηνο το εξάμηνο και το χρόνο.Η μηνιαία ασφαλεια αυτοκινήτου ξεκινά από τα 7 ευρώ ενώ η ετήσια από 49 ευρώ και είναι σαφώς η πιο οικονομική. Η τιμη για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι από 39 ευρώ.

Αποτελέσματα

Το σύστημα θα κάνει τη σύγκριση και θα σου παρουσιάσει τα φθηνότερα τιμολόγια για το αυτοκίνητό σου. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις ξανά τις ακριβείς λεπτομέρειες της ασφάλισης αυτοκινήτου αλλά και να προσθέσεις καλύψεις όπως η θράυση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, η νομική προστασία κλπ.

Αγορά συμβολαίου

Μόλις βρεις το σωστό ασφαλιστικό συμβόλαιο που σε καλύπτει τόσο οικονομικά όσο και σε παροχές μπορείς να λάβεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου online αμέσως ολοκληρώνοντας απλά την αγορά.

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα λάβεις το συμβόλαιο στο email σου και μπορείς να το εκτυπώσεις ακόμα και με ασπρομαυρο εκτυπωτή από το σπίτι σου.


Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

  • Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου κάθε φορά αφού με τελείως διαφορετικά κριτήρια σκέφτεσαι την ασφάλιση ενός καινούργιου και ακριβού αυτοκινήτου και με άλλα κριτήρια ενός παλαιότερου.
  • Δύσκολα θα σκεφθεί κανείς τη μικτή ασφάλεια αν η αξία του αυτοκινήτου είναι μικρή λόγω παλαιότητας ενώ ακόμα σπάνια προσθέτειςασφάλεια κλοπής σε εξαιρετικά μικρής αξίας οχήματα αφού και στατιστικά κλέβονται σπανιότερα.
  • Όχι ότι δεν είναι σημαντική αλλά αυτό δείχνουν τα στατιστικά των ασφαλιστικών εταιριών και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του κόσμου στην προσπάθειά του να εξοικονομήσει χρήματα.
  • Στο asfaleiesfast έχουμε ένα σύστημα σύγκρισης ασφαλειών όπου μπορείς να διαπιστώσεις ακριβώς τι θα σου κοστίσει η κάθε επιπλέον κάλυψη και θα αντιληφθείς ότι με λιγότερα χρήματα μπορείς να πετύχεις περισσότερες καλύψεις από όσες έχεις σήμερα.
Ανακαλυψε την εδω

Μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό; Είμαι ασφαλισμένος;

πρασινη καρτα αυτοκινητου

Ναι είσαι. Η ασφάλεια που εκδίδεται στην Ελλάδα σε καλύπτει για περισσότερες απο 40 χώρες. Μεταξύ αυτών το σύνολο των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία, την Ευρωπαική Τουρκία, την Ελβετία, Κροατία κλπ

Για τις χώρες της Ευρωπαικής ένωσης μπορείς να μην κάνεις και τίποτα άλλο, όμως για τις υπόλοιπες χώρες καλό είναι να φροντίσεις να βγάλεις πράσινη κάρτα ασφάλισης

Τι είναι η πράσινη κάρτα αυτοκινήτου;

Για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό καλό είναι να έχεις τη γνωστή πράσινη κάρτα αυτοκινήτου.

Η πράσινη κάρτα είναι ένα διεθνές πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου σου που διευκολύνει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό τις συνολικές διαδικασίες.

Από το 2021 το χρώμα του πιστοποιητικού ασφάλισης είναι πλέον ασπρόμαυρο αλλά επειδή από το 1965 μέχρι και το 2020 ήταν πράσινο, όλοι το αναφέρουν ακόμα ως πράσινη κάρτα.

Μάθε εδώ πως βγάζεις πράσινη κάρτα αυτοκινήτου

Τι είναι ο φιλικός διακανονισμός;

Το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής γνωστότερο ως φιλικός διακανονισμός για τις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι μία ομπρέλα ουσιαστικά των περισσοτέρων εταιριών που απλοποιούν τη διαδικασία αποζημίωσης σε αυτόν που σε ένα τροχαίο δε φταίει καθώς μπορεί να αποζημειωθεί από τη δική του ασφαλιστική εταιρία.

Με τον φιλικό διακανονισμό αποζημιώνονται υλικές ζημίες μέχρι του ποσού των 6.500 ευρώ και σωματικές βλάβες μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ ανά ατύχημα και με ανώτατο όριο τις 12.000 ευρώ ανά ζημιωθέν πρόσωπο!

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Επίλεξε την πιο συμφέρουσα Ασφάλεια για σένα..

Ταχύτερη, καλύτερη & εξυπνότερη αναζήτηση εδώ.


ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ