Έλεγχος ασφάλειας αυτοκινήτου online

Κάνε μόνος σου έλεγχο ασφάλειας αυτοκινήτου αφού μπορείς μέσα από τη σελίδα μας εδώ που ενθέτει στοιχεία από την ιστοσελίδα του Ελληνικού κέντρου πληροφοριών να δεις εάν το αυτοκίνητό σου είναι ασφαλισμένο.

Έλεγχος ασφάλειας αυτοκινήτου online

Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το μητρώο προέκυψε από την ανάγκη καταναλωτών που έπεσαν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι παρίσταναν τους ασφαλιστές, λάμβαναν χρήματα και δεν ασφάλιζαν τα οχήματα.
Οδηγοί βρέθηκαν σε δυσμενή θέση όταν είτε σε κάποιο τυπικό έλεγχο, είτε μετά από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα, είτε αφού τους έκλεψαν το όχημα και νόμιζας οτι είχαν ασφάλεια κλοπής διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι έπεσαν θύματα έκδοσης πλαστών ασφαλιστήριων

Στο asfaleiesfast παρέχουμε εγγυημένες ασφάλειες αυτοκινήτου

Η Ελληνική Αστυνομία δίνει χρήσιμες συμβουλές που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για τα ασφαλιστήρια των αυτοκινήτων μας και προτρέπει:

– Να ζητάτε πάντοτε την απόδειξη πληρωμής των ασφαλίστρων,

– Να εξετάζετε οπτικά και με ιδιαίτερη προσοχή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, για τυχόν ενδείξεις παραποίησης,

– Σε περιπτώσεις αμφιβολιών να επισκέπτεστε την παραπάνω ιστοσελίδα του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριών που η πρόσβαση είναι ελεύθερη για τον καθένα, χωρίς κάποιου είδους εξουσιοδότηση, όπου μπορείτε να ελέγχετε την εγκυρότητα του συμβολαίου, με την καταχώρηση του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Εναλλακτικά, να επικοινωνείτε οι ίδιοι τηλεφωνικά απευθείας με τις ασφαλιστικές σας εταιρείες και να ζητάτε την επαλήθευση της εγκυρότητας του συμβολαίου σας,

– Να απευθύνεστε στις αστυνομικές Αρχές σε περιπτώσεις αμφιβολιών ή διαπίστωσης της μη εγκυρότητας του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας.

Έχω ασφάλεια αυτοκινήτου;

Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο ασφάλιστης του οχηματός σου εδώ ή να βάλεις το ΑΦΜ σου και την πινακίδα του οχήματός σου στην πιο κάτω φόρμα