Ασφάλεια αυτοκινήτου

Θέλεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου;
Αναζητάς ασφάλεια που ταιριάζει στο όχημά σου και ταυτόχρονα θες προσιτή τιμή και τις καλύτερες υπηρεσίες;
Στο asfaleies fast θα ανακαλύψεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση τιμής.

Ασφαλισου ΕΔΩ

Φθηνή αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου

Τι είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια σύμβαση που συνάπτεις εσύ με μία ασφαλιστική εταιρία και προορίζεται για την προστασία της περιουσίας σου απέναντι σε ζημιές που θα μπορούσες να προκαλέσεις εσύ σε άλλους, αλλά και από απρόβλεπτες περιστάσεις όπως προσωπικό ατύχημα, κλοπή, ακόμη και φυσικές καταστροφές.

Αν και κάνεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου για να προστατευθείς οικονομικά, στο τέλος της ημέρας, η ασφάλιση του οχήματός σου κοστίζει χρήματα.

Επομένως, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρείς την πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου και αν δικαιούσαι εκπτώσεις διότι αυτές θα φανούν στην τσέπη σου. Ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις σύγκριση των ασφαλιστικών πακέτων.

Ασφάλειες αυτοκινήτων

Ανάλογα τις καλύψεις που θέλεις να προστατεύουν εσένα και το όχημά σου υπάρχουν 3 είδη ασφάλειας αυτοκινήτου

Πρόσθετες καλύψεις σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου

Πέρα από τις βασικές καλύψεις που παρέχει μια ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν και επιπλέον καλύψεις που μπορείς να επιλέξεις για να ενισχύσειςτην προστασία του οχήματός σου.Οι παρακάτω είναι κάποιες από αυτές:

  1. Φροντίδα ατυχήματος: Σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα με δική σου ή όχι ευθύνη, η ασφαλιστική εταιρεία φροντίζει ώστε να στείλει δικό της άτομο στον τόπο του ατυχήματος με φυσική παρουσία ή να παράσχει βοήθεια μέσω τηλεφώνου,.
  2. Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος: Καλύπτει το κόστος ρυμούλκησης του οχήματός σου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος που καθιστά αδύνατη την κίνησή του.
  3. Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Προστασία από ζημιές που προκαλούνται από ανασφάλιστα οχήματα, εξασφαλίζοντας την αποζημίωσή σου.
  4. Θραύση κρυστάλλων: Καλύπτει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση των κρυστάλλων του οχήματός σου σε περίπτωση θραύσης.
  5. Προσωπικό ατύχημα: Παρέχει αποζημίωση σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος που προκαλείται κατά τη χρήση του οχήματος.
  6. Φυσικά φαινόμενα: Καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα όπως σεισμός, πλημμύρα, κεραυνός κ.λπ.
  7. Οδική βοήθεια: Εξασφαλίζει την παροχή άμεσης βοήθειας στο δρόμο σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματός σου.

Η προσθήκη αυτών των επιπρόσθετων καλύψεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου  μπορεί να αυξήσει το κόστος της τιμής, αλλά προσφέρει επιπλέον προστασία και ασφάλεια σε εσένα και το αυτοκίνητό σου, εξασφαλίζοντας  ηρεμία σε κάθε δύσκολη συνθήκη.

Σύγκρινε Ασφάλειες Αυτοκινήτου

Εξοικονόμησε χρήματα με το asfaleiesfast

Η διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου άλλαξε και είναι πλέον στο χέρι σου. Δε χρειάζεται να βασιστείς μόνο στον ασφαλιστή της γειτονιάς σου αφού συχνά αυτός απλά προτιμά το πακέτο που του πληρώνει την υψηλότερη προμήθεια αλλά μπορείς να κάνεις τη δική σου έρευνα.

Βρες την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με ταχύτητα αστραπής μέσα από την υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών.

Με μερικά μόνο κλικ, μπορείς να πάρεις μια επισκόπηση των καλύτερων ασφαλιστικών προσφορών, απλώς σερφάροντας στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή του σπιτιού, του γραφείου ή το κινητό σου τηλεφώνο

Προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν ψάχνεις να ασφαλίσεις το αυτοκινητό σου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές
Γιατί η online ασφάλιση είναι φθηνότερη;

Είναι οι ασφάλειες αυτοκινήτων από το ίντερνετ φθηνότερες; Γιατί; Αξίζει να κάνω ασφάλεια online; Μάθε εδώ!

Αυτές είναι εύλογες απορίες, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που ψάχνεις στο διαδίκτυο για ασφάλειες αυτοκινήτων και θέλεις να συγκρίνεις προσφορές.

Η αλήθεια είναι ότι θα δεις μία πολύ μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τα συμβόλαια που προτείνουν οι κλασικοί ασφαλιστικοί οργανισμοί στην περιοχή σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια υποψία. Ωστόσο, η διαφορά στην τιμή που προκύπτει και κάνει πιο οικονομική μία ασφάλεια αυτοκινήτου που ενεργοποιείται μέσω του διαδικτύου έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες λειτουργώντας μέσω διαδικτύου μπορούν να εξοικονομήσουν τεράστια έξοδα διαχείρισης που θα απαιτούσαν τα φυσικά ασφαλιστικά γραφεία, μειώνοντας δραστικά τις δαπάνες στο σύνολο.

Για το λόγο αυτό, οι ασφάλειες αυτοκινήτων που πωλούνται online μπορούν να διατίθεται στην αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ασφάλιση που πωλείται εκτός διαδικτύου.

Η ποιότητα της υπηρεσίας και η ασφαλιστική κάλυψη, ωστόσο, παραμένουν ίδιες με το κλασικό συμβόλαιο, αφού οι ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν την υπηρεσία είναι οι ίδιες.

Ασφάλιση αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών – διαδικασία

Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις σύγκριση τιμών για ασφάλιση αυτοκινήτου, πρέπει να έχεις έτοιμα τα δεδομένα του οχήματός σου, καθώς είναι απαραίτητα για να λάβεις προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου.
Στη διαδικασία σύγκρισης, που δε θα πάρει πάνω απο λίγα δευτερόλεπτα αφού συμπληρώσεις την πινακίδα του οχηματός σου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις υψηλές διαφορές ασφαλίστρου μεταξύ των παρόχων.
Για ένα καινούργιο και ακριβό αυτοκίνητο μπορεί να δεις διαφορά τιμής έως 220 ευρώ μεταξύ των προσφορών που δεν είναι καθόλου λίγα, αφού μιλάμε για ίδιες παροχές.
Μπορείς να αρχίσεις τώρα τη διαδικασία που θα φέρει μπροστά στα μάτια σου στις καλύτερες προτάσεις για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου.

1. Στοιχεία αυτοκινήτου

Η σύγκριση της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεκινά με την εισαγωγή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του οχηματός σου.
Βάλε εδώ τώρα τον αριθμό κυκλοφορίας!

συγκριση για ασφάλειες αυτοκινήτων

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί αυτόματα η κατηγορία του οχήματος (πχ Ε.Ι.Χ), η μάρκα (πχ Volkswagen), το μοντέλο (πχ Golf), η έκδοση (πχ Golf 1.4 16v TSi Trendline 140Hp),το είδος καυσίμου (πχ Βενζίνη), καθώς και η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (πχ 05/2008).
Αν τα στοιχεία δεν εμφανιστούν αυτόματα θα πρέπει να τα συμπληρώσεις εσύ. Επίσης αν δεις να υπάρχει λάθος φρόντισε να το διορθώσεις!
Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσεις αν το αυτοκίνητο το αγόρασες καινούργιο ή όχι. Αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να συμπληρώσεις το μήνα και τη χρονιά που το πήρες εσύ στην ιδιοκτησία σου.

2. Στοιχεία ιδιοκτήτη και οδηγού

Θα ζητηθούν επίσης κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης αλλά και η χρονολογία απόκτησης της άδειας οδήγησης του οδηγού, να δηλωθεί ο ιδιοκτήτης (πχ άνδρας, γυναίκα, νομικό πρόσωπο κλπ) καθώς και ο ταχυδρομικός κώδικας της μόνιμης κατοικίας.
Επειδή οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν επιπλέον εκπτώσεις σε συγκεκριμένα επαγγέλματα θα δεις μία λίστα και αν ανήκεις σε αυτό το επάγγελμα καλό θα είναι να το επιλέξειε καθώς θα έχεις χαμηλότερη τιμή στην προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου που θα λάβεις

3. Ασφαλιστικές καλύψεις και διάρκεια

Το προτελευταίο βήμα για τη σύγκριση τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η επιλογή της ασφαλιστικής κάλυψης. Θέλεις να συνάψεις μόνο ασφάλιση αστικής ευθύνης, τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου ή συνδυασμό ασφάλισης αστικής ευθύνης και ασφάλεια κλοπής ή μικτής;
Μόλις λάβεις την απόφασή σου, στο τελευταίο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια της ασφάλισης. Μπορείςνα κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα το τρίμηνο το εξάμηνο και το χρόνο.Η μηνιαία ασφαλεια αυτοκινήτου ξεκινά από τα 7 ευρώ ενώ η ετήσια από 49 ευρώ και είναι σαφώς η πιο οικονομική. Η τιμη για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι από 39 ευρώ.

4. Αποτελέσματα

Το σύστημα θα κάνει τη σύγκριση και θα σου παρουσιάσει τα φθηνότερα τιμολόγια για το αυτοκίνητό σου. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις ξανά τις ακριβείς λεπτομέρειες της ασφάλισης αυτοκινήτου αλλά και να προσθέσεις καλύψεις όπως η θράυση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, η νομική προστασία κλπ.

5. Αγορά συμβολαίου

Μόλις βρεις το σωστό ασφαλιστικό συμβόλαιο που σε καλύπτει τόσο οικονομικά όσο και σε παροχές μπορείς να λάβεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου online αμέσως ολοκληρώνοντας απλά την αγορά.
Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα λάβεις το συμβόλαιο στο email σου και μπορείς να το εκτυπώσεις ακόμα και με ασπρομαυρο εκτυπωτή από το σπίτι σου.


Γιατί στο asfaleiesfast.gr

Γιατί η λέξη κλειδί είναι “ασφάλεια“. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία online και θα πάρεις τιμές από όλες τις γνωστές ασφαλιστικές εταιρίες.
Γιατί αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματα που προτείνουμε θα είσαι ήσυχος στις διαδρομές σου.
Γιατί οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές online παρέχουν ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ τιμής σε όλη τη γκάμα των ασφαλειών που σου παρέχουν.
Επειδή στο asfaleiesfast εσύ είσαι ο κερδισμένος.

Συχνές ερωτήσεις

Πάρε τις απαντήσεις που θέλεις για τις ααφάλειες αυτοκινήτων

Υπάρχουν τρία βασικά είδη: η βασική ασφάλιση (αστική ευθύνη), η ασφάλιση κλοπής/πυρός και η μικτή ασφάλιση που περιλαμβάνει ευρύτερες καλύψεις.

Ναι, μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας online μέσω asfaleiesfast, με άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή του συμβολαίου στο email σας.

Συμβουλέψου τις ανάγκες σου, σύγκρινε τις επιλογές ασφάλισης, εξέτασε τις καλύψεις, διάλεξε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία και κοίτα τις τιμές για την καλύτερη δυνατή προσφορά.

  1. Ηλικία οδηγού: Οι νεότεροι οδηγοί συχνά πληρώνουν περισσότερο για την ασφάλιση αυτοκινήτου λόγω της έλλειψης εμπειρίας τους στον δρόμο.
  2. Εμπειρία οδηγού: Οι οδηγοί με μεγαλύτερη εμπειρία συνήθως απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές ασφάλισης.
  3. Τύπος αυτοκινήτου: Τα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα συνήθως απαιτούν υψηλότερο κόστος ασφάλισης.
  4. Ιστορικό ατυχημάτων: Το ιστορικό οδήγησης επηρεάζει σημαντικά τις τιμές της ασφάλισης. Οι οδηγοί με παραβάσεις ή ατυχήματα στο ιστορικό τους συνήθως αντιμετωπίζουν υψηλότερες τιμές.
  5. Χρήση του αυτοκινήτου: Το πόσο συχνά, τα χιλιόμετρα που διανύεις στο χρόνο και για ποιο σκοπό χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου επίσης παίζει ρόλο στο κόστος της ασφάλισης.
  6. Περιοχή διαμονής: Οι περιοχές με υψηλότερο κίνδυνο ή υψηλότερη πυκνότητα κυκλοφορίας συχνά έχουν αυξημένες τιμές ασφάλισης.
  7. Κάλυψη ασφάλισης: Το είδος και η έκταση της κάλυψης που επιλέγεις επηρεάζει επίσης το κόστος. Περισσότερες καλύψεις σημαίνει συνήθως υψηλότερο κόστος.

Μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις όπως φροντίδα ατυχήματος, ρυμ
ούλκηση συνεπεία ατυχήματος, ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, θραύση κρυστάλλων, προσωπικό ατύχημα, φυσικά φαινόμενα και οδική βοήθεια για ενισχυμένη προστασία.

Για τη σύγκριση τιμών, συμπληρώστε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του οδηγού, επιλέξτε τις καλύψεις και τη διάρκεια ασφάλισης, και στη συνέχεια το σύστημα θα παρουσιάσει τα φθηνότερα τιμολόγια.

Ναι είσαι. Η ασφάλεια που εκδίδεται στην Ελλάδα σε καλύπτει για περισσότερες απο 40 χώρες. Μεταξύ αυτών το σύνολο των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία, την Ευρωπαική Τουρκία, την Ελβετία, Κροατία κλπ

Για τις χώρες της Ευρωπαικής ένωσης μπορείς να μην κάνεις και τίποτα άλλο, όμως για τις υπόλοιπες χώρες καλό είναι να φροντίσεις να βγάλεις πράσινη κάρτα ασφάλισης

Για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό καλό είναι να έχεις τη γνωστή πράσινη κάρτα αυτοκινήτου.

Η πράσινη κάρτα είναι ένα διεθνές πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου σου που διευκολύνει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό τις συνολικές διαδικασίες.

Από το 2021 το χρώμα του πιστοποιητικού ασφάλισης είναι πλέον ασπρόμαυρο αλλά επειδή από το 1965 μέχρι και το 2020 ήταν πράσινο, όλοι το αναφέρουν ακόμα ως πράσινη κάρτα.

Μάθε εδώ πως βγάζεις πράσινη κάρτα αυτοκινήτου

Το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής γνωστότερο ως φιλικός διακανονισμός για τις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι μία ομπρέλα ουσιαστικά των περισσοτέρων εταιριών που απλοποιούν τη διαδικασία αποζημίωσης σε αυτόν που σε ένα τροχαίο δε φταίει καθώς μπορεί να αποζημειωθεί από τη δική του ασφαλιστική εταιρία.

Με τον φιλικό διακανονισμό αποζημιώνονται υλικές ζημίες μέχρι του ποσού των 6.500 ευρώ και σωματικές βλάβες μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ ανά ατύχημα και με ανώτατο όριο τις 12.000 ευρώ ανά ζημιωθέν πρόσωπο!

Η ασφάλιση αυτοκινήτου online προσφέρει ευκολία στη σύγκριση τιμών, εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Είσαι έτοιμος να κάνεις την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Άφησε αυτή την πολύ σοβαρή διαδικασία στους ειδικούς.

Τώρα είναι η στιγμή σου
ασφάλεια αυτοκινήτου

ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ