Ασφάλεια Μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online από 23€/εξάμηνο
Κέρδισε έως 59€ το χρόνο
Στο asfaleiesfast θα βρεις γρήγορα και εύκολα την πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής με εγγύηση τιμής. Εδώ μπορείς να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου στην πραγματικά πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

 

 

asfaleiesfast ασφαλεια μηχανης
Ασφάλεια μηχανής και κινήσου ελεύθερα.

Σε σύγκριση με όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους η αλήθεια είναι ότι οι μοτοσικλετιστές έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχημάτων.

Ο λόγος είναι ότι τα δίκυκλα στον αστικό ιστό παραβλέπονται ευκολότερα από άλλους χρήστες του δρόμου λόγω του μικρότερου όγκου τους αλλά και από την άλλη οι ίδιοι οι αναβάτες μοτοσυκλετών οδηγούν βιαστικά και συχνά κάνουν επικινδυνους ελιγμούς.

Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία είναι επομένως απαραίτητη

Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας

Η ασφάλεια μηχανής είναι υποχρεωτική ως προς την αστική ευθύνη και σε προστατεύει αν εσύ ως μοτοσικλετιστής προκαλέσεις ατύχημα που θα έχει σε άλλους αποτέλεσμα ζημιές, τραυματιμό ή θάνατο.

Αν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου εκτός από τη νομικά απαιτούμενη βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης μπορείς να επεκτείνεις καλύψεις, τα πράγματα στις ασφάλειες μηχανής στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ευχάριστα για τις περιπτώσεις κλοπής ή μικτής ασφάλειας.

Δεν κάνουν όλες οι ασφαλιστικές τέτοιες καλύψεις και συγκεκριμένα μπορείς να βρεις μόνο σε 2 εταιρίες σήμερα ασφάλεια κλοπής μηχανής

Εξίσου σπάνια είναι και η μικτή ασφάλεια μηχανής. Τέτοιες επιλογές παρέχονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων και ακριβών μηχανών και κάτωυπό ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις και ειδικούς όρους συμφωνίας.

Ασφάλεια Μότο

Στο asfaleiesfast ανεξάρτητα από το τι εκτιμάς περισσότερο, μία χαμηλή τιμή ή μία γρήγορη και ασφαλή online διαδικασία που σου φέρνει σε 2 λεπτά την ασφάλεια στο email σου μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά και να βρεις:

Ασφάλεια ελαφριάς μοτοσικλέτας από 50 cc έως 125 cc
Ασφάλεια σκούτερ από 50 ccm έως 500 ccm
Ασφάλεια μοτοσικλέταςαπό 125 ccm
Ασφάλεια παπιού 50 cc
Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50 cc

Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια μηχανής με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και φέρνουμε κάθε δυνατή κάλυψη για τη μοτοσυκλέτα σου στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

 

ασφάλειες μηχανής