Ασφάλεια μοτοσυκλέτας – Ασφάλεια μηχανής

Στο asfaleiesfast.gr θα βρεις γρήγορα και εύκολα την πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής με εγγύηση τιμής.
Ασφάλειεα μοτοσυκλέτας με το μήνα.
Εξοικονόμησε έως 59€ ετησίως.
Ασφάλεια μότο από 23€/εξάμηνο.
Σε 2 λεπτά στο email σου

Ασφαλίσου εδώ
ασφαλεια μηχανης

Φθηνή ασφάλεια μηχανής

Εδώ μπορείς να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου στην πραγματικά πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Μέσα από μία απλή και εύκολη διαδικασία μπορείς να βρεις την πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής, αφού οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν μόνο την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση μηχανής

Βασική ασφάλεια μοτοσυκλέτας

Η ασφάλεια μοτοσυκλέτας είναι υποχρεωτική ως προς την αστική ευθύνη και σε προστατεύει αν εσύ ως μοτοσικλετιστής προκαλέσεις ατύχημα που θα έχει σε άλλους αποτέλεσμα ζημιές, τραυματιμό ή θάνατο.

Αν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου εκτός από τη νομικά απαιτούμενη βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης μπορείς να επεκτείνεις καλύψεις, τα πράγματα στις ασφάλειες μηχανής στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ευχάριστα για τις περιπτώσεις κλοπής ή μικτής ασφάλειας.

Δεν κάνουν όλες οι ασφαλιστικές τέτοιες καλύψεις και συγκεκριμένα μπορείς να βρεις μόνο σε 2 εταιρίες σήμερα ασφάλεια κλοπής μηχανής

Εξίσου σπάνια είναι και η μικτή ασφάλεια μηχανής. Τέτοιες επιλογές παρέχονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων και ακριβών μηχανών και κάτω υπό ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις και ειδικούς όρους συμφωνίας.

Ξεκίνα Τώρα

Προσφορά για ασφάλεια μηχανής

Αν ψάχνεις να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια Μότο

Στο asfaleiesfast ανεξάρτητα από το τι εκτιμάς περισσότερο, μία χαμηλή τιμή ή μία γρήγορη και ασφαλή online διαδικασία που σου φέρνει σε 2 λεπτά την ασφάλεια στο email σου μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά και να βρεις:

Ασφάλεια ελαφριάς μοτοσικλέτας από 50 cc έως 125 cc
Ασφάλεια σκούτερ από 50 ccm έως 500 ccm
Ασφάλεια μοτοσικλέταςαπό 125 ccm
Ασφάλεια παπιού 50 cc
Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50 cc

Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια μηχανής με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και φέρνουμε κάθε δυνατή κάλυψη για τη μοτοσυκλέτα σου στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.