Ασφάλεια μηχανής

Στο asfaleiesfast.gr θα βρεις γρήγορα και εύκολα την πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής με εγγύηση τιμής.
Ασφάλειεα μοτοσυκλέτας με το μήνα.
Εξοικονόμησε έως 59€ ετησίως.
Ασφάλεια μότο από 23€/εξάμηνο.
Σε 2 λεπτά στο email σου

Ασφαλίσου εδώ
ασφαλεια μηχανης

Φθηνή ασφάλεια μοτοσυκλέτας

Η ασφάλεια μοτοσυκλέτας αποτελεί έναν ζωτικής σημασίας παράγοντα για κάθε κάτοχο μηχανής. Ανεξάρτητα από το είδος της μοτοσυκλέτας, την ισχύ ή τον σκοπό χρήσης, η ασφάλεια προσφέρει προστασία στον οδηγό και το όχημα, καλύπτοντας οικονομικές ζημιές σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής ή άλλων απρόοπτων συμβάντων. Εδώ μπορείς να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου στην πραγματικά πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Μέσα από μία απλή και εύκολη διαδικασία μπορείς να βρεις την πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής, αφού οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν μόνο την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση μηχανής

Βασική ασφάλεια μοτοσυκλέτας

Η ασφάλεια μοτοσυκλέτας είναι υποχρεωτική ως προς την αστική ευθύνη και εξασφαλίζει την κάλυψη των ζημιών προς τρίτους αν εσύ ως μοτοσικλετιστής προκαλέσεις ατύχημα που θα έχει σε άλλους αποτέλεσμα ζημιές, τραυματιμό ή θάνατο. Ωστόσο, κάποιοι ιδιοκτήτες μοτοσυκλέτας μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την κάλυψή τους με επιπλέον ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρουν πιο ολοκληρωμένη προστασία όπως η κλοπή.

Ασφάλεια κλοπής μηχανής

Αν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου εκτός από τη νομικά απαιτούμενη βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης μπορείς να επεκτείνεις καλύψεις, τα πράγματα στις ασφάλειες μηχανής στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ευχάριστα για τις περιπτώσεις κλοπής ή μικτής ασφάλειας.

Περιορισμένες επιλογές ασφάλισης κλοπής

Δεν κάνουν όλες οι ασφαλιστικές τέτοιες καλύψεις και συγκεκριμένα μπορείς να βρεις μόνο σε 2 εταιρίες σήμερα ασφάλεια κλοπής μηχανής

Μικτή ασφάλεια μοτοσυκλέτας

Εξίσου σπάνια είναι και η μικτή ασφάλεια μηχανής. Τέτοιες επιλογές παρέχονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων και ακριβών μηχανών και κάτω υπό ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις και ειδικούς όρους συμφωνίας.

Ξεκίνα Τώρα

Προσφορά για ασφάλεια μηχανής

Αν ψάχνεις να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια μότο

Είτε επιλέξετε τη βασική ασφάλεια μηχανής, είτε επιθυμείτε επιπλέον καλύψεις, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς τι περιλαμβάνει η ασφαλιστική σας κάλυψη και πώς αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Η σωστή επιλογή ασφαλίστρου μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια στο νου και το δρόμο, εξασφαλίζοντας την οικονομική σας σταθερότητα σε περίπτωση αναπάντεχων γεγονότων.

Στο asfaleiesfast ανεξάρτητα από το τι εκτιμάς περισσότερο, μία χαμηλή τιμή ή μία γρήγορη και ασφαλή online διαδικασία που σου φέρνει σε 2 λεπτά την ασφάλεια στο email σου μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά και να βρεις:

  • Ασφάλεια ελαφριάς μοτοσικλέτας από 50 cc έως 125 cc
  • Ασφάλεια σκούτερ από 50 cc έως 500 cc
  • Ασφάλεια μοτοσικλέτας από 125 cc
  • Ασφάλεια παπιού 50 cc
  • Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50 cc

Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια μηχανής με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και φέρνουμε κάθε δυνατή κάλυψη για τη μοτοσυκλέτα σου στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.