Ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα

Ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα

Στη σύγχρονη εποχή, η ευελιξία είναι κλειδί για πολλές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και η ασφάλεια αυτοκινήτου. Πολλοί άνθρωποι τώρα επιλέγουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους για σύντομα χρονικά διαστήματα, όπως για ένα μήνα. Αλλά ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν αυτή την επιλογή δημοφιλή και πότε είναι πραγματικά ωφέλιμη;

Γιατί να κάνεις μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου

Σε κάποιες περιπτώσεις, η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Προσφέρει την ευκαιρία για προσωρινή κάλυψη, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα πληρώνετε περισσότερο από ό,τι χρειάζεστε. Δείτε παρακάτω μερικούς καλούς λόγους για την επιλογή αυτή

1. Προσωρινή χρήση αυτοκινήτου

Αν χρησιμοποιείτε ένα αυτοκίνητο μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος ασφάλισης. Μια μηνιαία ασφάλιση σας επιτρέπει να πληρώσετε μόνο για τον χρόνο που πραγματικά χρειάζεστε. Για παράδειγμα:

  • Μπορεί να έχετε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιείτε μόνο λίγους μήνες το χρόνο.
  • Μπορεί να έχετε στην κατοχή σας SUV με δυνατότητα ρυμούλκησης τροχόσπιτου ή σκάφους που το χρειάζεστε για συγκεκριμένη χρήση και για ένα μικρό χρονικό διάστημα όπως για παράδειγμα τις καλοκαιρινές διακοπές.
  • Μπορεί να διαθέτετε ένα αγροτικό αυτοκίνητο για το μάζεμα της ελιάς ή άλλες εποχικές εργασίες το οποίο χρειάζεστε για έναν ή δύο μήνες μόνο.
  • Μπορεί να είστε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και χρειάζεστε το αυτοκίνητο μόνο όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα

2. Επίσκεψη σε ΚΤΕΟ ή συνεργείο

Αν έχετε καταθέσει πινακίδες και έχετε θέση το αυτοκίνητό σας σε ακινησία μπορεί να προκύψει ανάγκη για μετακίνηση σε συνεργείο ή ΚΤΕΟ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάρετε ειδική άδεια κυκλοφορίας Και η μηνιαία ασφάλιση σας παρέχει την απαραίτητη κάλυψη χωρίς το κόστος μίας εξάμηνης ή ετήσιας

3. Πώληση του οχήματος

Όταν προκύπτει η ανάγκη πώλησης του αυτοκινήτου σας και η τρέχουσα ασφάλιση λήγει νωρίτερα, η μηνιαία ασφάλιση σας επιτρέπει να είστε καλυμμένοι μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

4. Κατάθεση πινακίδων

Εάν έχετε σκοπό να καταθέσετε τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας στο τέλος του χρόνου και η τρέχουσα ασφάλισή σας λήγει λίγο νωρίτερα, η ασφάλιση για ένα μήνα σας παρέχει την ελαστικότητα που χρειάζεστε.

5. Αλλαγή πλάνου για σύντομο διάστημα

Μπορεί το πακέτο που έχετε για 6 ή 12 μήνες να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας αλλά να χρειαστείτε περισσότερες καλύψεις για σύντομο χρονικό διάστημα εξαιτίας κάποιας σύντομης αλλαγής. Για παράδειγμα μπορεί να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας πάντα σε κλειστό πάρκινγκ ή να μένετε στην επαρχία και να χρειαστεί για κάποιες ημέρες να βρεθείτε στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης με πυκνή κυκλοφορία και το αυτοκίνητο εκτεθειμένο στο δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε την ασφάλεια για ένα μήνα βάζοντας περισσότερες καλύψεις όπως ο βανδαλισμός, η πυρκαγιά και η μερική κλοπή.

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες πολλών οδηγών που αναζητούν ευελιξία και προσαρμοσμένες λύσεις στην κάλυψη του οχήματός τους. Από την προσωρινή χρήση ενός αυτοκινήτου μέχρι την επίσκεψη σε ΚΤΕΟ ή συνεργείο, την πώληση του οχήματος ή την κατάθεση πινακίδων, οι επιλογές είναι πολλές και διάφορες.
Το να έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για όσο διάστημα πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς να πληρώνετε περισσότερα, είναι μια ευκολία που προσφέρει πραγματικές λύσεις για τους σύγχρονους καταναλωτές. Είτε χρειάζεστε ασφάλιση για μια μέρα, είτε για έναν μήνα, η μηνιαία ασφάλιση σας δίνει την ευελιξία να πληρώνετε μόνο για την περίοδο κατά την οποία χρησιμοποιείτε πραγματικά το αυτοκίνητό σας.

Στο asfaliesfast.gr θα βρεις την πιο φθηνή μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου με ένα κλικ με την εγγύηση της Insurance Market.

ΑΣΦΑΛΙΣΟΥ ΤΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία