Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Στο asfaleiesfast ετοιμάσαμε για εσένα την καλύτερη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση τιμής.
Εξασφάλισε κάθε στιγμή περισσότερα.
Εξοικονόμησε χρήματα.
Πάρε την πιο φθηνή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.
Σε 2 λεπτά στο email σου

Ασφαλίσου εδώ

Τι είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Με τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφαλίζεις ουσιαστικά τον εαυτό σου από τις οικονομικές συνέπειες της ζημιάς στο αυτοκίνητό σου

Λογότυπο Asfaleiesfast
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Στη μικτή ασφάλεια η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει τις ζημιές που θα προκαλέσεις στο αυτοκίνητό σου μετά από σύγκρουση, εκτροπή ή ανατροπή.

Η ζημιά στο όχημα μπορεί να είναι επισκευάσιμη ή όχι αν μιλάμε για πολύ μεγάλες ζημιές ή ολική καταστροφή. Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια αυτοκινήτου θα πληρώσει την επισκευή ή την εμπορική αξία του οχήματος.

Με τη μικτή ασφάλεια καλύπτονται επίσης οι δολιοφθορές κατά του αυτοκινήτου σου από τρίτο πρόσωπο, εκτός από τις γρατζουνιές! Επίσης συνήθως εξαιρούνται από τις καλύψεις φθορές σε αφαιρούμενα έξτρα, όπως αεροτομές, μπαγκαζιέρες, σχάρες κλπ

Συμβαίνει σε μια θυελλώδη νύχτα: Ενώ απολαμβάνεις την ασφάλεια των τεσσάρων τοίχων, το αυτοκίνητό σου είναι απροστάτευτο στο ύπαιθρο. Καταιγίδα, χαλάζι, κεραυνός ή πλημμύρα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο όχημά σου. Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου δε θα σε κάλυπτε εδώ. Ωστόσο, με μια μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου θα είσαι ήσυχος σε περίπτωση ζημιάς που προκαλείται από ανωτέρα βία.

Μια απρόσεκτη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο ή το αυτοκίνητο σταθμευμένο σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας και το αποτέλεσμα να φέρει ένα απρόσμενο κόστος.

Τι καλύπτει η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου;

Δείτε εδώ μια σειρά από καλύψεις που μπορείς να έχεις, τις οποίες βέβαια πριν κάνεις το συμβόλαιο θα πρέπει να εξετάσεις αναλυτικά αν συμπεριλαμβάνονται αλλά και ποιές από αυτές χρειάζεσαι, καθώς δεν είναι όλες οι καλύψεις δεδομένες και η κάθε ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να εξαιρεί κάποια ή να απαιτεί επιπλέον συνθήκες για την ικανοποιήσή τους.
Φθορές ή καταστροφή του αυτοκινήτου σου μετά από τροχαίο ακόμα και με δική σου ευθύνη.
Προστασία από δυνάμεις της φύσης όπως καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί, χιονοστιβάδες, πλημμύρες, σεισμοί, πρώσεις δέντρων κ.λπ.
Φθορές από τρακάρισμα με εγκατάλειψη (να έχεις το αυτοκίνητό σου παρκαρισμένο και να το βρεις χτυπημένο. )
Προστασία από φθορές μετά από σύγκρουση με ζώα.
Θράυση κρυστάλλων.
Προστασία από φωτιά ή έκρηξη.
Βλάβη βραχυκυκλώματος στην καλωδίωση.
Συμπεριλαμβάνει φυσικά και την ασφάλεια κλοπής

μεικτη ασφαλεια αυτοκινητου

Τι δεν καλύπτει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτων;

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου δεν καλύπτει τις φθορές που είναι κάτω από το το συμφωνηθέν ποσό της απαλλαγής.

Επίσης δεν καλύπτει, όπως καμία ασφάλεια αυτοκινήτου άλλωστε, τις ζημιές που θα προκαλέσεις αν οδηγείς μεθυσμένος ή έχεις καταναλώσει κάποια ψυχοδραστική ουσία και έχει επηρεαστεί η ικανότητα οδήγησης.

Τι είναι η απαλλαγή;

Απαλλαγή είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Αν μία ζημιά είναι κάτω από το ποσό της απαλλαγής δεν την καλύπτει η ασφάλεια ενώ αν ξεπερνά το ποσό της απαλλαγής η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει το επιπλέον κόστος.

Παράδειγμα: έστω η απαλλαγή για μία κάλυψη είναι 300 ευρώ
Αν η ζημιά που θα προκαλέσεις στο αυτοκίνητό σου κοστίζει 250 ευρώ θα πρέπει να την καλύψεις μόνος σου αφού, με 300 ευρώ όριο απαλλαγής η ασφαλιστική δεν θα πληρώσει.
Αν η ζημιά κοστίζει 1000 ευρώ τότε εσύ θα πληρώσεις 300 και η ασφαλιστική θα συμμετάσχει με 700 ευρώ.

Ισχύει δηλαδή ο κανόνας Συμμετοχή Ασφαλιστικής = Συνολικό Κόστος – Ποσό Απαλλαγής

Ποιο είναι το ποσό απαλλαγής στη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Κάνοντας μικτή ασφάλεια θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι πετυχαίνεις τη μέγιστη δυνατή προστασία για το αυτοκίνητό σου.

Στη δυσάρεστη περίπτωση οπου θα τύχει κάποια ζημιά πληρώνεις μόνο την απαλλαγή (για παράδειγμα 300 ευρώ), τα υπόλοιπα καλύπτονται και αναλαμβάνει να πληρώσει η ασφάλεια αυτοκινήτου.

Στην απαλλαγή ισχύει ο κανόνας όσο πιο μικρή θες να είναι αυτή τόσο περισσότερα θα πληρώσεις στην ασφάλεια

Δηλαδή αν θες να έχεις απαλλαγή 300 ευρώ θα πληρώσεις σαν ασφάλιστρο περισσότερα χρήματα απο όσα αν ζητήσεις η απαλλαγή να είναι 500 ευρώ. Αν θέλεις τώρα η απαλλαγή να είναι στα 1000 ευρώ, η ασφάλεια που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι μικρότερη.

Με λίγα λόγια εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσεις που είσαι ικανοποιημένος στο να έχεις μεν τη μέγιστη προστασία και να εξασφαλίσεις τη “μεγάλη ζημιά” αλλά και το ασφάλιστρο να είναι στο επίπεδο που θέλεις.

Αξίζει τελικά να κάνεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο τι πρέπει να κάνω
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Το αν αξίζει μια μικτή ασφάλιση για εσένα εξαρτάται κυρίως από την ηλικία και την αξία του αυτοκινήτου σου.

Με τη μικτή ασφάλεια όπως αναφέραμε προστατεύεσαι από τις οικονομικές συνέπειες μιας μικρής ή και μια πιο μεγάλης ζημιάς.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου συνιστάται για τα ακριβά και πολύ ακριβά αυτοκίνητα μέχρι 10 ετών αλλά και για τα καινούργια οχήματα ανεξαρτήτου τιμής.

Αν το νέο αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα σκληρών οικονομιών και σε οποιαδήποτε σημαντικής έκτασης ζημιά θα ήταν σχεδόν αδύνατη η επισκευή ή η αντικατάσταση του, τότε θα πρέπει να εξετάσεις πολύ σοβαρά την κάλυψη με μικτή ασφάλεια.

Αν επίσης έχεις αγοράσει αυτοκίνητο με τραπεζικό δανεισμό και πληρώνεις τις δόσεις του αυτοκινήτου, σκέψου σε ενδεχόμενο μεγάλης φθοράς και να μην μπορείς να το επισκευάσεις ή να καταστραφεί ολοσχερώς και να πρέπει να συνεχίσεις να πληρώνεις μέχρι να το εξοφλήσεις.

Είναι αλήθεια. Κανείς δε θα ήθελε να βρεθεί στη θέση σου τότε.

Τι πρέπει να προσέξεις αν θες να κάνεις μικτή ασφάλεια;

Η τιμή της ασφάλειας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μεμονωμένα χαρακτηριστικά όπως ηλικία, επάγγελμα, τόπος κατοικίας και αυτοκίνητο. Πάνω απ ‘όλα, εξαρτάται από την ασφαλιστική εταιρία. Η σύγκριση μικτής ασφάλισης αυτοκινήτου θα φέρει μπροστά σου φθηνά συμβόλαια που ταιριάζουν στις ατομικές σου ανάγκες.

Ξεκάθαρα λοιπόν πριν αποφασίσεις αν θα κάνεις μικτή ή κάποια άλλη ασφάλεια θα πρέπει να συγκρίνεις προσφορές. Όσο και αν δε το πιστεύεις συχνά μπορεί η μικτή ασφάλεια μιας εταιρίας να είναι ακόμη και φθηνότερη από αντίστοιχη με λιγότερες καλύψεις.

Στο asfaleiesfast ετοιμάσαμε για εσένα την απόλυτη κάλυψη.
Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε τιμή που απλά την αγοράζεις

Επειδή ΔΕΝ αγοράζεις κάθε μέρα Αυτοκίνητο
Δες πόσο θα κόστιζε μια μικτή ασφάλεια

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ