Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου

Ανακάλυψε την πιο φθηνή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου. Η αστική ευθύνη έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική
Μείωσε το κόστος της βασικής ασφάλειας για το όχημά σου τώρα 

Ασφαλίσου εδώ
βασική ασφάλεια οχήματος

Η πιο φθηνή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου

Έλεγξε την καλύτερη προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου από το asfaleiesfast πριν προβείς σε μια αγορά.

Λογότυπο Asfaleiesfast
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Τι είναι η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η ασφάλιση οχήματος για αστική ευθύνη έναντι τρίτων είναι από το νόμο υποχρεωτική και έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ως βασική ασφάλεια αυτοκινήτου.

Όσο λιγότερο πληρώνει μια ασφαλιστική εταιρεία, τόσο φθηνότερες είναι οι εισφορές. Οι φθηνότερες είναι οι ασφάλειες αυτοκινήτων που προσφέρουν μόνο προστασία αστικής ευθύνης.

Η μερική ολοκληρωμένη ασφάλιση είναι λίγο πιο ακριβή και η πλήρως ολοκληρωμένη ή μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει την καλύτερη προστασία, αλλά κοστίζει επίσης τα περισσότερα χρήματα.

Μη χάνεις χρόνο. Ανακάλυψε τώρα εδώ την πιο φθηνή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορείς να βρεις online και λάβε το συμβόλαιο σε 2 μόλις λεπτά στο email σου.

Πάρε τιμή ΕΔΩ

Τι καλύπτει η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου;

Αστική Ευθύνη

Η αστική ευθύνη σε καλύπτει ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις απέναντι σε σωματικές βλάβες και υλικές ζημιες. Αναλυτικά:

  • Σωματικές Βλάβες: Η αστική ευθύνη είναι η προστασία απέναντι στις χρηματικές απαιτήσεις που μπορούν να αξιωθούν εναντίον σου, σε περίπτωση που με το αυτοκίνητό σου προκαλέσεις τραυματισμό ή θάνατο. Το ανώτερο ποσό κάλυψης είναι 1300000 ευρώ ανά τραυματισμό ή θάνατο.
  • Υλικές ζημιές: Η αστική ευθύνη επίσης καλύπτει και τις υλικές ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το όχημά σου σε ξένες περιουσίες, είτε το ίδιο είτε τα αντικείμενα που μεταφέρει.
  • Για παράδειγμα στην περίπτωση που με δική σου ευθύνη συγκρουστείς με κάποιο άλλο όχημα και του προκαλέσεις φθορές ή ολική καταστοφή ο ιδιοκτήτης του άλλου οχήματος θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική σου εταιρεία.
  • Φθορές επίσης μπορείς να προκαλέσεις με το όχημά σου και σε κτίρια ή κατασκευές. Για παράδειγμα, στη μάντρα ενός σπιτιού, στην τζαμαρία ενός καταστήματος, σε ένα περίπτερο, ένα στέγαστρο κλπ.
  • Τέλος υπάρχει και η προστασία του ιδιοκτήτη του οχήματος έναντι τρίτων, σε περίπτωση κλοπής. Αν κάποιος κλέψει το αυτοκίνητό σου και προκαλέσει ζημιές, τραυματισμό ή θάνατο αυτές θα αποζημιωθούν επίσης από την ασφαλιστική σου εταιρεία