Ατλαντική Ένωση Αφάλειες Αυτοκινήτου

Ατλαντική Ένωση – Η ασφαλιστική Εταιρία που βρίσκεται πάντα κοντά σας. Με δυναμική παρουσία μισού αιώνα στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Ατλαντική Ένωση

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών. Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός Basler, μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Είναι συνδεδεμένη, μέσω σταθερών και πολυετών συμβάσεων, με πρώτης σειράς Αντασφαλιστικές Εταιρίες, διεθνούς κύρους και τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύντομα απέκτησε δυναμική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, με Διοίκηση που διαθέτει τεράστια εμπειρία και διαχρονικά βρίσκεται κοντά σε πελάτες και συνεργάτες και στήριγμα την άριστη οργάνωσή της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Για 50 ολόκληρα χρόνια χαράσσει την πορεία της με Φερεγγυότητα, Αξιοπιστία και Συνέπεια.

Θες ΑΣΦΑΛΕΙΑ με την Ατλαντική Ένωση;
Η πιό χαμηλή τιμή ΕΔΩ.


Επικοινωνία με την Ατλαντική Ένωση

Ατλαντική Ένωση

Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 71, Αθήνα 115 26
Τηλ: 210 745 4000
Fax: 210-7794446

Ατλαντική Ένωση

Βάλε την Πινακίδα σου και δες την πιο χαμηλή τιμή.
anytime ασφάλεια

Ατλαντική Ένωση

Αξιολογήσεις

Ατλαντική Ένωση
Ποιός είναι ο μέσος όρος ικανοποίησης πελατών της Ατλαντικής Ένωσης αλλά και πόσο πιθανό είναι να συστήσσουν την εταιρία και τα προϊόντα της σε ένα φίλο ή συνάδελφό οι χρήστες.
Διάβασε κριτικές εδώ