Δύναμις Ασφάλιστική

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.

Ασφάλειες Δύναμις Ασφαλιστική

Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εργαζομένους μας. Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ο πελάτης, ο συνεργάτης και ο εργαζόμενος έχουν όνομα.

 

Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της εταιρείας μας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας, αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις μας με τους διαμεσολαβητές-συνεργάτες μας απ’ όλη τη χώρα που στηρίζουν την ανάπτυξη και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά μας. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με αντασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς κύρους, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση που οι ασφαλισμένοι της και οι συνεργάτες της μπορούν να απολαμβάνουν.

 

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της εξειδίκευσης με το σύγχρονο και «ανήσυχο» πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία μας, επιτρέπει στη ΔΥΝΑΜΙΣ να προσφέρει εξατομικευμένη ασφάλιση που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών.

 

Στη Δυναμις θα έχεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου Στο asfaleiesfast μπορείς να βρεις online την ασφάλεια Δύναμις που σου ταιριάζει, να πετύχεις την καλύτερη τιμή και να δεις τις επιπλέον εκπτώσεις.

 

 

Θες ΑΣΦΑΛΕΙΑ με την Δύναμις;
Η πιό χαμηλή τιμή ΕΔΩ.


Επικοινωνία με την Δύναμις Ασφαλιστική

Δύναμις Ασφαλιστική

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 10, Μαρούσι 151 24
Τηλ: 210 9006900
Fax: 210 9237768

Δυναμις ασφαλιστική

Βάλε την Πινακίδα σου και δες την πιο χαμηλή τιμή. anytime ασφάλεια

Δύναμις Ασφαλιστική

Αξιολογήσεις

Δύναμις Ασφαλιστική
Ποιός είναι ο μέσος όρος ικανοποίησης πελατών της Δυναμις ασφαλιστική αλλά και πόσο πιθανό είναι να συστήσσουν την εταιρία και τα προϊόντα της σε ένα φίλο ή συνάδελφό οι χρήστες.
Διάβασε κριτικές εδώ