Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στο asfaleiesfast θα βρεις την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σύγκρινε ασφάλειες online
Βρες εκπτώσεις και προσφορές
Απόκτησε ασφάλεια από 7€/μήνα
Εξοικονόμησε έως 220€ ετησίως
Σε 2 λεπτά στο email σου

Ασφαλίσου εδώ
Φθηνή αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου κέρδος για όλη την οικογένεια

Στη σύγχρονη εποχή, το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε ένα απαραίτητο μέσο μετακίνησης για την πλειονότητα των ανθρώπων. Όμως, μαζί με την ελευθερία και την ανεξαρτησία που προσφέρει, το αυτοκίνητο φέρει μαζί του και ένα σημαντικό βάρος ευθύνης. Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, είναι σημαντικό να είσαι προστατευμένος από οικονομική άποψη, και εδώ είναι όπου η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι κρίσιμης σημασίας.

Η επιλογή της κατάλληλης ασφάλειας αυτοκινήτου είναι ένα ζήτημα που απαιτεί σκέψη και προσεκτική αξιολόγηση.

Πολλοί παράγοντες, όπως το είδος του οχήματος, η ηλικία του οδηγού, ο αριθμός των χιλιομέτρων που διανύεις ετησίως και άλλοι, επηρεάζουν το κόστος της ασφάλειας και το είδος της κάλυψης που χρειάζεσαι

Στο asfaleiesfast, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου, τα διάφορα είδη ασφαλίστρων που είναι διαθέσιμα, θα μάθεις πώς να επιλέξεις τη σωστή ασφάλεια και θα μπορέσεις να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου online την οποία θα παραλάβεις σε 2λεπτά στο email σου.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ

Τι είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια σύμβαση που συνάπτεις εσύ με μία ασφαλιστική εταιρία και προορίζεται για την προστασία της περιουσίας σου απέναντι σε ζημιές που θα μπορούσες να προκαλέσεις εσύ σε άλλους, αλλά και από απρόβλεπτες περιστάσεις όπως προσωπικό ατύχημα, κλοπή, ακόμη και φυσικές καταστροφές.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν προσφέρει μόνο προστασία σε εσένα και το αυτοκίνητό σου, αλλά και σε τρίτους που μπορεί να πληγούν σε περίπτωση ατυχήματος. Καλύπτει το κόστος ζημιών, επιδιορθώσεων, νοσοκομειακής περίθαλψης και ιατρικής φροντίδας.

Αν και κάνεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου για να προστατευθείς οικονομικά, στο τέλος της ημέρας, η ασφάλιση του οχήματός σου κοστίζει χρήματα.

Επομένως, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρείς την πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου και αν δικαιούσαι εκπτώσεις διότι αυτές θα φανούν στην τσέπη σου. Ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις σύγκριση των ασφαλιστικών πακέτων.

Σύγκρινε τώρα

Ποια είναι τα είδη ασφάλειας αυτοκινήτου;

Ανάλογα τις καλύψεις που θέλεις να προστατεύουν εσένα και το όχημά σου υπάρχουν 3 είδη ασφάλειας αυτοκινήτου

Πρόσθετες καλύψεις σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου

Πέρα από τις βασικές καλύψεις που παρέχει μια ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν και επιπλέον καλύψεις που μπορείς να επιλέξεις για να ενισχύσειςτην προστασία του οχήματός σου.Οι παρακάτω είναι κάποιες από αυτές:

 1. Φροντίδα ατυχήματος: Σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα με δική σου ή όχι ευθύνη, η ασφαλιστική εταιρεία φροντίζει ώστε να στείλει δικό της άτομο στον τόπο του ατυχήματος με φυσική παρουσία ή να παράσχει βοήθεια μέσω τηλεφώνου,.
 2. Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος: Καλύπτει το κόστος ρυμούλκησης του οχήματός σου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος που καθιστά αδύνατη την κίνησή του.
 3. Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Προστασία από ζημιές που προκαλούνται από ανασφάλιστα οχήματα, εξασφαλίζοντας την αποζημίωσή σου.
 4. Θραύση κρυστάλλων: Καλύπτει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση των κρυστάλλων του οχήματός σου σε περίπτωση θραύσης.
 5. Προσωπικό ατύχημα: Παρέχει αποζημίωση σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος που προκαλείται κατά τη χρήση του οχήματος.
 6. Φυσικά φαινόμενα: Καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα όπως σεισμός, πλημμύρα, κεραυνός κ.λπ.
 7. Οδική βοήθεια: Εξασφαλίζει την παροχή άμεσης βοήθειας στο δρόμο σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματός σου.

Η προσθήκη αυτών των επιπρόσθετων καλύψεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου  μπορεί να αυξήσει το κόστος της τιμής, αλλά προσφέρει επιπλέον προστασία και ασφάλεια σε εσένα και το αυτοκίνητό σου, εξασφαλίζοντας  ηρεμία σε κάθε δύσκολη συνθήκη.

Πώς να επιλέξεις τη σωστή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Όταν αποφασίζεις να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου, είναι σημαντικό να διαλέξεις τη σωστή ασφάλεια που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου. Εδώ είναι μερικά βήματα για να σε βοηθήσουν να το κάνεις αυτό.

Συμβουλές για την επιλογή ασφάλειας

 1. Κατανόησε τις ανάγκες σου: Καταρχάς, κατανόησε τις ανάγκες σου. Σκέψου τον τύπο και το μοντέλο του αυτοκινήτου σου, τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιείς, και το πόσο είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.
 2. Μελέτησε τις επιλογές σου: Διερεύνησε τις διάφορες επιλογές ασφάλισης που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Σύγκρινε τις τιμές, τις καλύψεις, και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες.
 3. Έλεγχος καλύψεων: Εξέτασε προσεκτικά τις καλύψεις που προσφέρει κάθε πακέτο ασφάλισης και βεβαιώσου ότι πληρούν τις απαιτήσεις σου.
 4. Διάλεξε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία: Διάλεξε μια ασφαλιστική εταιρεία που είναι γνωστή για την αξιοπιστία της και την καλή εξυπηρέτηση πελατών.
 5. Έλεγχος τιμών: Κοίτα τις τιμές και βεβαιώσου ότι παίρνεις την καλύτερη δυνατή προσφορά για τα χρήματά σου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Όταν αναζητάς τιμή για να ασφαλίσεις το αυτοκινητό σου θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές τιμές για φαινομενικά ίδιες παροχές και καλύψεις. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου, είναι απαραίτητο να ενημερωθείς για το κόστος της. Το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή

 1. Ηλικία οδηγού: Οι νεότεροι οδηγοί συχνά πληρώνουν περισσότερο για την ασφάλιση αυτοκινήτου λόγω της έλλειψης εμπειρίας τους στον δρόμο.
 2. Εμπειρία οδηγού: Οι οδηγοί με μεγαλύτερη εμπειρία συνήθως απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές ασφάλισης.
 3. Τύπος αυτοκινήτου: Τα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα συνήθως απαιτούν υψηλότερο κόστος ασφάλισης.
 4. Ιστορικό ατυχημάτων: Το ιστορικό οδήγησης επηρεάζει σημαντικά τις τιμές της ασφάλισης. Οι οδηγοί με παραβάσεις ή ατυχήματα στο ιστορικό τους συνήθως αντιμετωπίζουν υψηλότερες τιμές.
 5. Χρήση του αυτοκινήτου: Το πόσο συχνά, τα χιλιόμετρα που διανύεις στο χρόνο και για ποιο σκοπό χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου επίσης παίζει ρόλο στο κόστος της ασφάλισης.
 6. Περιοχή διαμονής: Οι περιοχές με υψηλότερο κίνδυνο ή υψηλότερη πυκνότητα κυκλοφορίας συχνά έχουν αυξημένες τιμές ασφάλισης.
 7. Κάλυψη ασφάλισης: Το είδος και η έκταση της κάλυψης που επιλέγεις επηρεάζει επίσης το κόστος. Περισσότερες καλύψεις σημαίνει συνήθως υψηλότερο κόστος.

Είναι λοιπόν σημαντικό να κάνεις μια εκτενή έρευνα και να συγκρίνεις τις τιμές από διάφορες εταιρείες προτού καταλήξεις σε μια απόφαση. Μην ξεχνάς να λάβεις υπόψη και τις προσφορές και τις εκπτώσεις που μπορεί να προσφέρουν οι εταιρείες ασφάλισης. Στο asfaleiesfast όλα αυτά γίνονται με ένα κλικ αρκεί να συμπληρώσεις την πινακίδα του οχηματός σου.

Σύγκρινε τώρα

Πώς να αποκτήσεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Για να πετύχεις την πιο φθηνή ασφάλεια θέλει απλά λίγο ψάξιμο και εδώ μπορείς να το κάνεις ιδανικά. Υπάρχουν 3 βασικά πράγματα που μπορείς να κάνεις  και είσαι στο σωστό site για αυτό!
Να συγκρίνεις στο διαδίκτυο και να αλλάζεις τακτικά. ασφαλιστική εταιρία
Δες αν το επάγγελμά σου έχει ειδικές εκπτώσεις. (Δες εδώ)
Να επιλέγεις ετήσια πληρωμή.

Ασφάλιση αυτοκινήτου online

Στη σύγχρονη εποχή, το διαδίκτυο έχει διευκολύνει σημαντικά τη ζωή μας σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων και η ασφάλιση αυτοκινήτου.

Γιατί να ασφαλιστείς online

Δε χρειάζεται να βασιστείς μόνο στον ασφαλιστή της γειτονιάς σου αφού συχνά αυτός απλά προτιμά το πακέτο που του πληρώνει την υψηλότερη προμήθεια, αλλά μπορείς να κάνεις τη δική σου έρευνα.

Λογότυπο Asfaleiesfast
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Αντί να σε βομβαρδίζουν συνεχώς οι ασφαλιστικές εταιρείες με διαφημίσεις, μπορείς μόνος σου έξυπνα να συγκρίνεις τις υπηρεσίες τους μέσω της φόρμας αναζήτησης που σου παρέχουμε και να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για το όχημα και το πορτοφόλι σου.

Μοναδικά πλεονεκτήματα για ασφάλιση αυτοκινήτου online

 • Ευκολία στη σύγκριση τιμών: Εύκολη και γρήγορη σύγκριση των τιμών και των παροχών από διάφορες εταιρείες.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων: Χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε φυσικά γραφεία, εξοικονομείς χρόνο και χρήματα.
 • Άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη: Άμεση απάντηση σε ερωτήσεις και αμφιβολίες σου.
Ξεκίνα Τώρα

Προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν ψάχνεις να ασφαλίσεις το αυτοκινητό σου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλιση αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών – διαδικασία

Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις σύγκριση τιμών για ασφάλιση αυτοκινήτου, φρόντισε να έχεις έτοιμα τα δεδομένα του οχήματός σου, καθώς είναι απαραίτητα για να λάβεις προσφορά.
Στη διαδικασία σύγκρισης, που δε θα πάρει πάνω απο λίγα δευτερόλεπτα αφού συμπληρώσεις την πινακίδα του οχηματός σου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις υψηλές διαφορές ασφαλίστρου μεταξύ των παρόχων.
Για ένα καινούργιο και ακριβό αυτοκίνητο μπορεί να δεις διαφορά τιμής έως 220 ευρώ μεταξύ των προσφορών που δεν είναι καθόλου λίγα, αφού μιλάμε για ίδιες παροχές.
Μπορείς να αρχίσεις τώρα τη διαδικασία που θα φέρει μπροστά στα μάτια σου στις καλύτερες προτάσεις για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου.

1. Στοιχεία αυτοκινήτου

Η σύγκριση της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεκινά με την εισαγωγή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του οχηματός σου.
Βάλε εδώ τώρα τον αριθμό κυκλοφορίας!

συγκριση για ασφάλειες αυτοκινήτων

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί αυτόματα η κατηγορία του οχήματος (πχ Ε.Ι.Χ), η μάρκα (πχ Volkswagen), το μοντέλο (πχ Golf), η έκδοση (πχ Golf 1.4 16v TSi Trendline 140Hp),το είδος καυσίμου (πχ Βενζίνη), καθώς και η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (πχ 05/2008).
Αν τα στοιχεία δεν εμφανιστούν αυτόματα θα πρέπει να τα συμπληρώσεις εσύ. Επίσης αν δεις να υπάρχει λάθος φρόντισε να το διορθώσεις!
Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσεις αν το αυτοκίνητο το αγόρασες καινούργιο ή όχι. Αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να συμπληρώσεις το μήνα και τη χρονιά που το πήρες εσύ στην ιδιοκτησία σου.

2. Στοιχεία ιδιοκτήτη και οδηγού

Θα ζητηθούν επίσης κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης αλλά και η χρονολογία απόκτησης της άδειας οδήγησης του οδηγού, να δηλωθεί ο ιδιοκτήτης (πχ άνδρας, γυναίκα, νομικό πρόσωπο κλπ) καθώς και ο ταχυδρομικός κώδικας της μόνιμης κατοικίας.
Επειδή οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν επιπλέον εκπτώσεις σε συγκεκριμένα επαγγέλματα θα δεις μία λίστα και αν ανήκεις σε αυτό το επάγγελμα καλό θα είναι να το επιλέξειε καθώς θα έχεις χαμηλότερη τιμή στην προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου που θα λάβεις

3. Ασφαλιστικές καλύψεις και διάρκεια

Το προτελευταίο βήμα για τη σύγκριση τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η επιλογή της ασφαλιστικής κάλυψης. Θέλεις να συνάψεις μόνο ασφάλιση αστικής ευθύνης, τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου ή συνδυασμό ασφάλισης αστικής ευθύνης και ασφάλεια κλοπής ή μικτής;
Μόλις λάβεις την απόφασή σου, στο τελευταίο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια της ασφάλισης. Μπορείςνα κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα το τρίμηνο το εξάμηνο και το χρόνο.Η μηνιαία ασφαλεια αυτοκινήτου ξεκινά από τα 7 ευρώ ενώ η ετήσια από 49 ευρώ και είναι σαφώς η πιο οικονομική. Η τιμη για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι από 39 ευρώ.

4. Αποτελέσματα

Το σύστημα θα κάνει τη σύγκριση και θα σου παρουσιάσει τα φθηνότερα τιμολόγια για το αυτοκίνητό σου. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις ξανά τις ακριβείς λεπτομέρειες της ασφάλισης αυτοκινήτου αλλά και να προσθέσεις καλύψεις όπως η θράυση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, η νομική προστασία κλπ.

5. Αγορά συμβολαίου

Μόλις βρεις το σωστό ασφαλιστικό συμβόλαιο που σε καλύπτει τόσο οικονομικά όσο και σε παροχές μπορείς να λάβεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου online αμέσως ολοκληρώνοντας απλά την αγορά.
Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα λάβεις το συμβόλαιο στο email σου και μπορείς να το εκτυπώσεις ακόμα και με ασπρομαυρο εκτυπωτή από το σπίτι σου.


Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Άφησε αυτή την πολύ σοβαρή διαδικασία στους ειδικούς.

Τώρα είναι η στιγμή σου
ασφάλεια αυτοκινήτου
ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ