Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Στο asfaleiesfast θα βρεις την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σύγκρινε ασφάλειες online
Βρες εκπτώσεις και προσφορές
Υπολόγισε ταχύτατα το κόστος
Απόκτησε ασφάλεια από 7€/μήνα
Εξοικονόμησε έως 220€ ετησίως
Σε 2 λεπτά στο email σου

Ασφαλίσου εδώ
Φθηνή αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου κέρδος για όλη την οικογένεια

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μια σύμβαση που συνάπτεις με μία ασφαλιστική εταιρία και προορίζεται για την προστασία της περιουσίας σου απέναντι σε ζημιές που μπορεί να προκαλέσεις με το αυτοκίνητό σου σε άλλους. Επιπλέον, μπορεί να σε προστατέψει από απρόβλεπτες περιστάσεις, όπως ένα  προσωπικό ατύχημα, μία κλοπή, ακόμη και τις φυσικές καταστροφές και τους βανδαλισμούς.

Αν και πρέπει να ασφαλίσεις τα αυτοκινητό σου για να προστατευθείς οικονομικά, στο τέλος της ημέρας κοστίζει χρήματα.
Επομένως, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ενημερωθείς σωστά, ώστε να βρείς την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου και να την αγοράσεις στην πιο χαμηλή τιμή.

Ενημερώσου για τα είδη ασφάλειας αυτοκινήτου.
Διάβασε αναλυτικά τις επιπλέον καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις.
Μάθε αν διακαιούσαι έξτρα εκπτώσεις.
Δες τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή.
Σκέψου τις ανάγκες για προστασία που έχεις για το όχημά σου και στη συνέχεια μέσω της φόρμας αναζήτησης βρες την καλύτερη τιμή ανάμεσα σε 25 πακέτα και ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να συγκρίνεις ασφάλειες αυτοκινήτων μέσω του asfaleiesfast.gr.

Σύγκρινε τώρα

Ποια είναι τα είδη ασφάλειας αυτοκινήτου;

Ανάλογα τις καλύψεις που θέλεις να προστατεύουν εσένα και το όχημά σου υπάρχουν 3 είδη ασφάλειας αυτοκινήτου

Ποιες είναι οι καλύψεις σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου;

Ανάλογα το είδος της ασφάλειας που επιλέγεις υπάρχουν καλύψεις που παρέχονται και καλύψεις που μπορείς να βάλεις επιπρόσθετα. Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με τις ασφαλιστικές καλύψεις για να μπορείς να κρίνεις ποιες πραγματικά χρειάζεσαι και να σε βοηθήσει να βρεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Πρόσθετες Καλύψεις

Φροντίδα ατυχήματος

Σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα με δική σου ή όχι ευθύνη, η ασφαλιστική εταιρεία φροντίζει ώστε να στείλει δικό της άτομο στον τόπο του ατυχήματος με φυσική παρουσία ή να παράσχει βοήθεια μέσω τηλεφώνου,

Το άτομο αυτό με την εμπειρία του θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τον άλλο οδηγο να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την πιο γρήγορη διευθέτηση των θεμάτων που έχουν προκύψει!

Θα τραβήξει φωτογραφίες, θα βοηθήσει στη συμπλήρωση της δήλωσης φιλικού διακανονισμού, ενώ μπορεί να δώσει νομικές συμβουλές και φυσικά να σε ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες από κείνη τη στιγμή μέχρι και την επισκευή του οχήματος ή την αποζημίωσή του.

Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος

Ακόμα και αν δεν έχεις οδική βοήθεια και εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα, αν έχεις αυτήν την κάλυψη, η ασφαλιστική εταιρεία θα φροντίσει ώστε να επισκευάσει το όχημα σου στο σημείο του ατυχήματος ή να το μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο.

Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Τα τελευταία χρόνια τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς ασφάλιση έχουν αυξηθεί επικίνδυνα. Ένα ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα μπορεί να εξελιχθεί σε  πραγματικό εφιάλτη αφού για να αξιώσεις την επισκευή των ζημιών που θα σου προκαλέσει πιθανά να χρειαστεί να μπλέξεις σε μακροχρόνιες και πολυέξοδες δικαστικές διαμάχες, στην περίπτωση που ο οδηγός του ανασφάλιστου οχήματος αρνηθεί να σε αποζημιώσει.

Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα τον πιο συνηθισμένο προφασιζόμενο λόγο, ότι κάποιος δηλαδή αφήνει το αυτοκίνητο του ανασφάλιστο,  γιατί δεν του περισσεύουν τα χρήματα ώστε να πληρώσει το κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου, αντιλαμβάνεσαι ότι δύσκολα θα σε αποζημιώσει για τις ζημιές  που θα σου προκαλέσει!

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να στραφείς εναντίον της προσωπικής του περιουσίας,  αν και εφόσον διαθέτει, δικαστικά.

Αν έχεις προσθέσει την κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις ούτε να ανησυχείς για τίποτα από τα πιο πάνω!  Η ασφαλιστική σου εταιρεία θα αναλάβει το κόστος κάλυψης των υλικών ζημιών στο όχημα σου.

Θραύση κρυστάλλων

Αν έχεις προσθέσει την θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει το κόστος για την αντικατάσταση  του παρμπρίζ και των παραθύρων του αυτοκινήτου  αν κάποιο από αυτά σπάσει για οποιαδήποτε εξωτερική αιτία.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση κλοπής όπου κάποιος μπορεί να σου σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου για να κλέψει κάτι από μέσα. Ένα πλαϊνό τζάμι της πόρτας του αυτοκινήτου ή ένα παρμπρίζ μπορεί να σπάσει ακόμα και από μία δική σου απροσεξία!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι παρμπρίζ που μπορεί να σπάσει κατά τη διαδικασία αντικατάστασης των υαλοκαθαριστήρων,  αν το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα αφεθεί να χτυπήσει στο παρμπρίζ με δύναμη  χωρίς να έχει τον υαλοκαθαριστήρα προσαρμοσμένο.

Η θραύση κρυστάλλων είναι από τις πιο συνηθισμένες επιπλέον καλύψεις που προσθέτουν οι περισσότεροι οδηγοί όταν κάνουν ασφάλιση οχήματος. Κοστίζει ελάχιστα και  σε γλιτώνει από περιττά έξοδα και ανησυχία.

Προσωπικό Ατύχημα

Το προσωπικό ατύχημα του οδηγού καλύπτει την περίπτωση ενός ξαφνικού περιστατικού το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο ή τη σοβαρή σωματική βλάβη του οδηγού και ιδιοκτήτη του οχήματος όσο βρίσκονται μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου

 • Θάνατος: Καλύπτεται ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του ασφαλισμένου οχήματος για γεγονός που θα επιφέρει θάνατο. Οι κληρονόμοι του θανόντα θα αποζημιωθούν αν ο θάνατος αυτός αποδειχθεί ότι προέλθει εξαιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος που συνέβη μέσα στην καμπίνα του οχήματος, ακόμα και μετά από ένα χρόνο από το συμβάν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οδηγός να χάσει τη ζωή του από πτώση αντικειμένου πάνω στο αυτοκίνητο
 • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα: Καλύπτεται ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του ασφαλισμένου οχήματος για ατύχημα που θα επιφέρει μόνιμη ολική ανικανότητα.
 • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα : Καλύπτεται ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του ασφαλισμένου οχήματος για ατύχημα που θα επιφέρει μόνιμη μερική ανικανότητα.

Φυσικά φαινόμενα

Η προστασία από τα φυσικά φαινόμενα αφορά στην κάλυψη των ζημιών που θα μπορούσαν να προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από πλημμύρα, θύελλα, χαλάζι, καταιγίδα, τυφώνα και ανεμοστρόβιλο!

Το αυτοκίνητό σου μπορεί για παράδειγμα να παρασυρθεί μετά από μία ισχυρή καταιγίδα, να υποστεί βλάβες ή να καταστραφεί ολοσχερώς.
Μπορεί να υποστεί ζημιές εξαιτίας μιας πολύ δυνατής και έντονης χαλαζόπτωσης  ή να υποστεί ζημιές μετά από δυνατούς ανέμους εξαιτίας αντικειμένων που θα πέσουν πάνω του.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση δε θα πρέπει να ανησυχήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο αυτοκίνητό σου, αν έχεις προσθέσει τη συγκεκριμένη κάλυψη.

Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια είναι η πιο συνηθισμένη επιπλέον κάλυψη για τους Έλληνες οδηγούς. Τα πολλά χιλιόμετρα που έχουν τα αυτοκίνητα  των περισσότερων, η μεγάλη παλαιότητά τους, η κακή ή ελλιπής συντήρηση  των οχημάτων, αλλά και η κακή κατάσταση των δρόμων, είναι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν τους περισσότερους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να προσθέσουν την οδική βοήθεια όταν κάνουν ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ένα ατύχημα στο δρόμο, μία ηλεκτρική ή μηχανική βλάβη ενώ οδηγείς ή προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητό σου, ένα σκασμένο λάστιχο, μία ξελιγωμένη μπαταρία, το να μείνεις από καύσιμα ή να χάσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, είναι δύσκολες συνθήκες οι οποίες φέρνουν σε πλήρη ή μερική ακινητοποίηση το αυτοκίνητό και σε δυσχερή θέση εσένα τον ίδιο. Οι περιπτώσεις αυτές μπορούν να σου συμβούν ανά πάσα στιγμή και να σε φέρουν ξαφνικά σε κατάσταση αμηχανίας, ή ακόμα και πανικού.

Σε αυτές τις δύσκολες περιστάσεις αν έχεις οδική βοήθεια, έχεις το μυαλό σου ξένοιαστο και μία σίγουρη βοήθεια από επαγγελματίες οι οποίοι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν ώστε να απεμπλακείς από τη δύσκολη αυτή θέση.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις με την οδική βοήθεια. Θα τους ενημερώσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί και αυτοί θα κρίνουν αν μπορούν να επισκευάσουν τη βλάβη επιτόπου, ή να ρυμουλκήσουν  το αυτοκίνητό σου στο συνεργείο της επιλογής σου, ακόμα και στον τόπο κατοικίας σου.

Αν και οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δεν έχουν ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για οδική βοήθεια, παρέχουν ωστόσο όλες την κάλυψη αυτή, μέσω  συνεργασιών με μία εκ των Interamerican, ΕΛΠΑ και Ιντερσαλόνικα.

Κόστος: Εάν θέλεις να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το επιπλέον κόστος θα είναι της τάξης των 15 με 20 ευρώ το έτος.
Αν δεν έχεις ασφάλεια με οδική βοήθεια αλλά χρειαστείς να την καλέσεις σε έκτακτο και απρόσμενο γεγονός να ξέρεις ότι θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσεις περισσότερα από 100 ευρώ.

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή

Από τι επηρεάζεται η τιμή μιας ασφάλειας αυτοκινήτου; Ποιοι είναι οι παράγοντες που αυξάνουν ή μειώνουν την τιμή και ποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν εκπτώσεις;
Όταν αναζητάς τιμή για να ασφαλίσεις το αυτοκινητό σου θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές τιμές για φαινομενικά ίδιες παροχές και καλύψεις. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τιμή της ασφάλειας και εδώ θα τους βρεις όλους αναλυτικά.

Η τιμή κάθε ασφαλιστηρίου συμβολαίου εξαρτάται από την ίδια την ασφαλιστική εταιρεία. Η κάθε εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και το δικό της αλγόριθμο που υπολογίζει το τελικό κόστος του ασφάλιστρου.
Παράλληλα έχει και τους δικούς της παράγοντες για εκπτώσεις στα ασφάλιστρα κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε πιο κάτω
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πριν κάνεις οποιαδήποτε ασφάλεια αυτοκινήτου θα πρέπει να κάνεις σύγκριση τιμών μέσω του asfaleiesfast

Μπαίνοντας σε μία φόρμα αναζήτησης για εύρεση ασφαλείας αυτοκινήτου και πειράζοντας την τοποθεσία ή τον ταχυδρομικό κώδικα του τόπου διαμονής του ιδιοκτήτη του οχήματος μπορείς να διαπιστώσεις ότι η ίδια εταιρεία για ακριβώς τις ίδιες καλύψεις το ίδιο αυτοκίνητο τον ίδιο οδηγό προσφέρει διαφορετικές τιμές.

Ως γνωστό, η τιμή είναι συνάρτηση με αναλογιστικά μοντέλα της πιθανότητας εμπλοκής σε ατύχημα. Όταν αυξάνεται ο παράγοντας κινδύνου αυξάνεται και το ασφάλιστρο.

Ο τόπος διαμονής είναι ξεκάθαρα παράγοντας στην τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου!

Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η πιθανότητα για φθορές ή εμπλοκής σε ατύχημα είναι αυξημένη όσο πιο πυκνοδομημένη και πολυσύχναστη είναι η περιοχή που διαμένεις και όσο μεγαλύτερη κυκλοφορία οχημάτων υπάρχει στον οδικό ιστό.

Ο κάτοικος του Παγκρατίου και της Κυψέλης θα πληρώσει πιο ακριβό ασφάλιστρο από τον κάτοικο της Χαλκίδας ή τον κάτοικο της Καλαμάτας και της Αλεξανδρούπολης και αυτοί με τη σειρά τους πιο ακριβή από τον κάτοικο μιας μή αστικής κωμόπολης στη Λάρισα ή κάποιο νησί.

Μη χάνεις χρόνο, Βρες την φθηνότερη ασφάλεια για την περιοχή σου

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

Η ηλικία και η εμπειρία του οδηγού είναι παράγοντας που καθορίζει την τιμή σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου.

 • Παράγοντας εμπειρία: Η εμπειρία γενικά καθορίζεται από το πόσα χρόνια διαθέτει άδεια οδήγησης κάποιος. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να διαθέτεις δίπλωμα οδήγησης αρκετά χρόνια και να μην οδηγείς, αλλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς!
  Έτσι λοιπόν ένας που έχει πέντε χρόνια άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, θεωρείται λιγότερο έμπειρος οδηγός από κάποιον που έχει 15 χρόνια το δίπλωμα αυτοκινήτου στα χέρια του και θα πληρώσει πιο ακριβή την ασφάλιση αυτοκινήτου!
  Όπως έχουμε εξηγήσει, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στατιστικά υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημα ένας λιγότερο έμπειρος οδηγός!

 • Παράγοντας ηλικία: Η ηλικία του οδηγού υπεισέρχεται ως παράγοντας και συνυπολογίζεται στο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου μαζί με τα χρόνια που κάποιος έχει άδεια οδήγησης.
  Ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, άνω των 75 ετών για παράδειγμα, έχει μειωμένα αντανακλαστικά σε σχέση με ένα νεαρότερο οδηγό ηλικίας 40 ετών!
  Ως εκ τούτου μπορεί μεν να έχει περισσότερα χρόνια δίπλωμα οδήγησης, τα μειωμένα του αντανακλαστικά όμως, αυξάνουν την πιθανότητα να εμπλακεί σε ατύχημα, και κατά συνέπεια το κόστος του ασφάλιστρου!
  Ένας νεαρός οδηγός ηλικίας 18 έως 24 ετών, δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία και είναι η ηλικιακή ομάδα που θεωρείται περισσότερο επιρρεπής στα ατυχήματα, πληρώνοντας αναλογικά με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες τα υψηλότερα ασφάλιστρα.

  Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει πάντα να κάνεις σύγκριση τιμών! Η κάθε ασφαλιστική εταιρία έχει το δικό της αλγόριθμο που υπολογίζει σαν συνάρτηση την ηλικία και την εμπειρία σου την τελική τιμή και για αυτό το λόγο μπορείς να δεις σημαντικές διαφορές και να εξοικονομήσεις χρήματα.

Η μάρκα, το μοντέλο, η αξία, τα κυβικά και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου σου επηρεάζουν σημαντικά το κόστος σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου! Κυρίως επηρεάζεται το κόστος στην ασφάλεια κλοπής, την ασφάλεια πυρός και τη μικτή ασφάλεια.

 • Αξία : Όσο πιο ακριβό και νέο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερη είναι και η εμπορική του αξία την οποία θα πρέπει να αποζημιώσει μία ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση κλοπής πυρκαγιάς ή ζημιών. Ως εκ τούτου τα ακριβότερα αυτοκίνητα έχουν ακριβότερες ασφάλειες.
 • Παλαιότητα :Tα νεότερα μοντέλα, 1-3 ετών έχουν ακριβότερη ασφάλεια κλοπής, πυρός και μικτής σε σχέση με το ίδιο μοντέλο με μεγαλύτερη παλαιότητα γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπορική αξία, όμως έχουν χαμηλότερη βασική ασφάλεια, αστική ευθύνη δηλαδή, γιατί διαθέτουν πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και μπορούν να αποτρέψουν ορισμένα ατυχήματα.
 • Μάρκα και μοντέλο: Αν και παλαιότερα τα αυτοκίνητα που κινδύνευαν περισσότερο να κλαπούν ήταν τα ακριβά και πολυτελή οχήματα, τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αναστραφεί.

  Τα εμπορικά μοντέλα επειδή κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στους ελληνικούς δρόμους παθαίνουν συχνότερα ατυχήματα και υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση σε ανταλλακτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα συγκεκριμένα οχήματα να κλέβονται πιο συχνά από οργανωμένες σπείρες, οι οποίες στη συνέχεια τα διαλύουν και τα πουλάνε ως ανταλλακτικά.

  Η αυξημένη πιθανότητα κλοπής έχει αντίκτυπο στο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου η οποία είναι επίσης αυξημένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι δύσκολα πλέον βρίσκεις να ασφαλίσεις ένα αυτοκίνητο Smart για κλοπή

 • Τα κυβικά ενός αυτοκινήτου: Συνήθως όσο περισσότερα κυβικά έχει ένα αυτοκίνητο τόσο ακριβότερη είναι και η δαπάνη για την ασφάλεια του! Για το ίδιο μοντέλο ενός αυτοκινήτου η έκδοση των1000 κυβικών για παράδειγμα, έχει φθηνότερο ασφάλιστρο από την έκδοση των 1400 κυβικών. Σαφώς αυτό έχει να κάνει και με το ότι όσο περισσότερα κυβικά συνήθως και η εμπορική αξία είναι μεγαλύτερη

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Ποιος έχει έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών, σε όσους έχουν περισσότερα από ένα οχήματα, σε όσους έχουν συνδυαστικά πακέτα με άλλα είδη ασφαλειών κλπ! Εδώ θα διαβάσεις αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις που μπορείς να έχεις έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι των ΔΕΚΟ στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες κερδίζουν ένα 10% έκπτωση

Η έκπτωση συνήθως αφορά μόνο την αστική ευθύνη. Για να λάβεις την έκπτωση του δημοσίου υπαλλήλου και να υπολογιστεί στο αποτέλεσμα της φόρμας αναζήτησης ασφάλειας, θα πρέπει να δηλώσεις στο επάγγελμα ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος.

Πιθανά, για να εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την συγκεκριμένη έκπτωση θα σου ζητηθεί βεβαίωση εργασίας από την υπηρεσία με σφραγίδα και υπογραφή διευθυντή

Οι εν ενεργεία ένστολοι, έχουν επιπλέον έκπτωση πέραν της έκπτωσης του δημοσίου υπαλλήλου που διάβασες πιο πάνω

Οι ένστολοι έχουν επιπλέον έκπτωση στο ασφάλιστρο, και οι αστυνομικοί συχνά ακόμα μεγαλύτερη. Για να δεις την έκπτωση που δικαιούσαι θα πρέπει τη φόρμα αναζήτησης να επιλέξεις ως επάγγελμα το “ένστολος πλην αστυνομικού” ενώ αν είσαι αστυνομικός θα πρέπει να επιλέξεις ως επάγγελμα το “αστυνομικός” . Αναλυτικά οι κατηγορίες των ενστόλων που δικαιούνται έκπτωση είναι:

Αστυνομικοί
Στρατιωτικοί, όλα τα σώματα: Ελληνικός στρατός, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία
Αγροφύλακες
Πυροσβέστες
Λιμενικοί

Οι άνεργοι έχουν έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν είσαι άνεργος και θες να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης παρέχουν μειωμένο ασφάλιστρο.

Για να υπολογιστεί η έκπτωση, θα πρέπει να δηλώσεις στην φόρμα αναζήτησης στην ενότητα έκπτωση επαγγέλματος το “άνεργος”, ενώ κατά την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα πρέπει να προσκομίσεις την κάρτα ανεργίας.

Ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερους κλάδους πέρα από τις ασφάλειες αυτοκινήτου, παρέχουν εκπτώσεις για συνδυαστικά προγράμματα.

Σε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες μπορείς να κάνεις συνδυασμούς με περισσότερες από μία ασφάλειες και να κερδίσεις επιπλέον έκπτωση!

Ασφαλιστικές εταιρείες όπως για παράδειγμα η Allianz, η Eurolife FFH της Eurobank αλλά και άλλες, παρέχουν 5% έκπτωση στην ασφάλιση αυτοκινήτου όταν ο κάτοχος του οχήματος έχει ταυτόχρονα ενεργή ασφάλεια σπιτιού ή ασφάλεια υγείας στην ίδια εταιρεία.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης στην ασφάλεια δεύτερου αυτοκινήτου μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας.

Τις εκπτώσεις αυτές δικαιούνται οι σύζυγοι μεταξύ τους, γονιός με παιδί αλλά και δύο αδέρφια μεταξύ τους εφόσον είναι ανύπαντρα.

Πώς να αποκτήσεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Για να πετύχεις την πιο φθηνή ασφάλεια θέλει απλά λίγο ψάξιμο και εδώ μπορείς να το κάνεις ιδανικά. Υπάρχουν 3 βασικά πράγματα που μπορείς να κάνεις  και είσαι στο σωστό site για αυτό!
Να συγκρίνεις στο διαδίκτυο και να αλλάζεις τακτικά. ασφαλιστική εταιρία
Δες αν το επάγγελμά σου έχει ειδικές εκπτώσεις. (Δες εδώ)
Να επιλέγεις ετήσια πληρωμή.

Ασφάλιση αυτοκινήτου online

Τι είναι το asfaleiesfast;

Το asfaleiesfast είναι η καλύτερη υπηρεσία για να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου γρήγορα και σε λογικές τιμές μέσω της διαδικασίας σύγκρισης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να το κάνεις. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Λογότυπο Asfaleiesfast
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Μοναδικά πλεονεκτήματα για ασφάλιση αυτοκινήτου online

Η διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου άλλαξε και είναι πλέον στο χέρι σου. Δε χρειάζεται να βασιστείς μόνο στον ασφαλιστή της γειτονιάς σου αφού συχνά αυτός απλά προτιμά το πακέτο που του πληρώνει την υψηλότερη προμήθεια, αλλά μπορείς να κάνεις τη δική σου έρευνα.
Αντί να σε βομβαρδίζουν συνεχώς οι ασφαλιστικές εταιρείες με διαφημίσεις, μπορείς μόνος σου έξυπνα να συγκρίνεις τις υπηρεσίες τους μέσω της φόρμας αναζήτησης που σου παρέχουμε και να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για το όχημα και το πορτοφόλι σου.
Θα εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να πετύχεις μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού.
Βρες την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με ταχύτητα αστραπής μέσα από την υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών.
Με μερικά βασικά στοιχεία για τον οδηγό και το όχημα, μπορείς να πάρεις μια επισκόπηση των καλύτερων ασφαλιστικών προσφορών, απλώς σερφάροντας στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή του σπιτιού, του γραφείου ή το κινητό σου τηλεφώνο

Ξεκίνα Τώρα

Προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν ψάχνεις να ασφαλίσεις το αυτοκινητό σου και δεν έχεις ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αναζητήσεις διάφορες προσφορές από τους ίδιους τους ασφαλιστές δεν χρειάζεται να το κάνεις. Απλά πάτα το κουμπί τώρα.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές online

Γιατί η online ασφάλιση είναι φθηνότερη;

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που ψάχνεις στο διαδίκτυο για ν ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου και θέλεις να συγκρίνεις προσφορές, θα έχεις μερικές εύλογες απορίες. Είναι η σύναψη ασφαλιστήριου συμβολαίου από το ίντερνετ φθηνότερη; Γιατί; Αξίζει να κάνω ασφάλεια online; Θα έχω πραγματικό κέρδος;
Παρακάτω θα μάθεις το γιατί ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο μέσω διαδικτύου κοστίζει φθηνότερα και αξίζει το ίδιο.
Αναζητώντας ασφάλειες οχημάτων μέσω διαδικτύου, η αλήθεια είναι ότι θα δεις μία πολύ μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τα συμβόλαια που προτείνουν οι κλασικοί ασφαλιστικοί οργανισμοί στην περιοχή σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια υποψία. Ωστόσο, η διαφορά στην τιμή που προκύπτει και κάνει πιο οικονομική την ασφάλεια που ενεργοποιείται μέσω του διαδικτύου έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες λειτουργώντας μέσω διαδικτύου μπορούν να εξοικονομήσουν τεράστια έξοδα διαχείρισης που θα απαιτούσαν τα φυσικά ασφαλιστικά γραφεία, μειώνοντας δραστικά τις δαπάνες στο σύνολο.
Για το λόγο αυτό, οι ασφάλειες αυτοκινήτων που πωλούνται online μπορούν να διατίθεται στην αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ασφάλιση που πωλείται εκτός διαδικτύου.
Η ποιότητα της υπηρεσίας και η ασφαλιστική κάλυψη, ωστόσο, παραμένουν ίδιες με το κλασικό συμβόλαιο, αφού οι ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν την υπηρεσία είναι οι ίδιες.

Οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου από το διαδίκτυο. Υπάρχει κίνδυνος;

Κανένας. Στο asfaleiesfast φέρνουμε για εσένα μόνο τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες όπως η anytime, η Allianz, η AXA ασφαλιστική και άλλες

Λογότυπο Asfaleiesfast
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΔΩ

Σήμερα όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων επιλέγουν να συνάψουν ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους μέσα από το διαδίκτυο, τόσο για την αναμφισβήτητη ευκολία που παρέχει αφού ολοκληρώνεται μόλις σε 2 λεπτά, όσο και για την μεγάλη οικονομία που προσφέρει.

Όσοι προσεγγίζουν αυτόν τον τύπο λήψης ασφάλειας για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο ή περισσότερο επιφυλακτικοί ως προς την αξιοπιστία μιας ασφαλιστικής εταιρείας που λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.

Συχνά, ο φόβος είναι να μην λάβουμε επαρκή βοήθεια τη στιγμή της ανάγκης. Για παράδειγμα όταν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα ή όταν πρόκειται να αποζημιωθούμε για ζημιά ή νοσηλεία.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αβάσιμες ανησυχίες. Τις περισσότερες φορές, οι ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο είναι η άμεση έκφραση των εταιρειών των οποίων το όνομα έγραψε την ιστορία της ασφαλιστικής αγοράς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ή είναι πλέον καθιερωμένες εταιρείες στον online ασφαλιστικό τομέα.

Ασφάλειες αυτοκινήτων Online: Ποια ασφάλεια να επιλέξεις;

Η επιλογή διαδικτυακής ασφάλισης απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σου. Παρόλο που η προσφορά μπορεί να είναι εξαιρετική, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι επικοινωνείς με μια αξιόπιστη εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί για ασφαλιστική μεσιτεία (μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου). Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν οι απάτες που καραδοκούν πάντα σε αυτόν τον κλάδο.

Πριν βασιστείς σε οποιονδήποτε ιστότοπο για να ορίσεις το ασφαλιστικό σου συμβόλαιο, βεβαιώσου ότι η υπηρεσία υποστηρίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Στις asfaleiesfast επιλέγουμε προσεκτικά τους ασφαλιστικούς συνεργάτες μας για να προσφέρουμε την υπηρεσία σύγκρισης προσφορών που δε θα απογοητεύσει τις προσδοκίες σου για οικονομία και ασφάλεια.

Η επιλογή ενός διαδικτυακού ασφαλιστηρίου συμβολαίου μέσα από τις προτάσεις μας συνεπώς σημαίνει ότι βασίζεσαι στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και μόνο όπως για παράδειγμα η πλατφόρμα της Insurancemarket

Σύγκριση τιμών

Σύγκρινε & αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά σε εξαιρετική τιμή

ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Με το asfaleiesfast και τις ασφαλιστικές μας συγκρίσεις, μπορείς εύκολα να βρεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου που αντιστοιχεί στις ατομικές σου ανάγκες κάλυψης χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο.

Δεν έχει σημασία αν ψάχνεις για ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής ή ασφάλεια φορτηγού. H σύγκριση θα φέρει μπροστά στην οθόνη σου προσφορές με πολύ καλή αναλογία τιμής καλύψεων με βάση τα δεδομένα που θα ζητήσεις. Οι πιο φθηνές επιλογές είναι εδώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου αν δε κάνεις πρώτα σύγκριση στις τιμές που σου δίνουν πάνω απο 26 ασφαλιστικές εταιρίες για το ίδιο πακέτο. Τιμές που δεν πάνε παρακάτω.

Από τη βασική προστασία έως τη μικτή ασφάλεια  σε κάθε περίπτωση θα διαπιστώσεις τώρα αμέσως γιατί μία σύγκριση αξίζει τον κόπο και θα διαπιστώσεις μόνος πόσα χρήματα εξοικονομείς.

Χαρούμενοι άνθρωποι λήπτες ασφάλισης αυτοκινήτου

Η διαδικασία ασφάλισης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Με μόλις 3 απλά βήματα σε 2 λεπτά έχεις το όχημά σου ασφαλισμένο στο email σου.

Βρες συμβόλαιο σε 2 λεπτά

Είσαι έτοιμος να κάνεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ;

Στο asfaleiesfast μπορείς. Άφησε αυτή την πολύ σοβαρή διαδικασία στους ειδικούς.

Τώρα είναι η στιγμή σου
ασφάλεια αυτοκινήτου
ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ

Γιατί στο asfaleiesfast.gr

Γιατί η λέξη κλειδί είναι “ασφάλεια”. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία online και θα πάρεις τιμές από όλες τις γνωστές ασφαλιστικές εταιρίες όπως τη Generali και την Allianz
Επειδή αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματα που προτείνουμε θα είσαι ήσυχος στις διαδρομές σου.
Διότι οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές online παρέχουν ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ τιμής σε όλη τη γκάμα των ασφαλειών που σου παρέχουν.
Επειδή στο asfaleiesfast εσύ είσαι ο κερδισμένος.

Τι προσφέρουμε

Η ολοκληρωτική αφοσίωση της ομάδας μας στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή κατέστησε τις asfaleiesfast να κατέχουν αυτό το “κάτι παραπάνω” που μας κάνει να υπερέχουμε των ανταγωνιστών μας.
Ερευνούμε σε βάθος κάθε πακέτο ασφάλισης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και παρακολουθούμε τα οικονομικά μεγέθη των ασφαλιστικών εταιριών.
Αν κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σκανδαλωδώς ακριβή, απλά την παρακάμπτουμε ή δεν την προτείνουμε.

Ασφάλιση αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών – διαδικασία

Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις σύγκριση τιμών για ασφάλιση αυτοκινήτου, φρόντισε να έχεις έτοιμα τα δεδομένα του οχήματός σου, καθώς είναι απαραίτητα για να λάβεις προσφορά.
Στη διαδικασία σύγκρισης, που δε θα πάρει πάνω απο λίγα δευτερόλεπτα αφού συμπληρώσεις την πινακίδα του οχηματός σου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις υψηλές διαφορές ασφαλίστρου μεταξύ των παρόχων.
Για ένα καινούργιο και ακριβό αυτοκίνητο μπορεί να δεις διαφορά τιμής έως 220 ευρώ μεταξύ των προσφορών που δεν είναι καθόλου λίγα, αφού μιλάμε για ίδιες παροχές.
Μπορείς να αρχίσεις τώρα τη διαδικασία που θα φέρει μπροστά στα μάτια σου στις καλύτερες προτάσεις για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου.

1. Στοιχεία αυτοκινήτου

Η σύγκριση της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεκινά με την εισαγωγή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του οχηματός σου.
Βάλε εδώ τώρα τον αριθμό κυκλοφορίας!

συγκριση για ασφάλειες αυτοκινήτων

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί αυτόματα η κατηγορία του οχήματος (πχ Ε.Ι.Χ), η μάρκα (πχ Volkswagen), το μοντέλο (πχ Golf), η έκδοση (πχ Golf 1.4 16v TSi Trendline 140Hp),το είδος καυσίμου (πχ Βενζίνη), καθώς και η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (πχ 05/2008).
Αν τα στοιχεία δεν εμφανιστούν αυτόματα θα πρέπει να τα συμπληρώσεις εσύ. Επίσης αν δεις να υπάρχει λάθος φρόντισε να το διορθώσεις!
Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσεις αν το αυτοκίνητο το αγόρασες καινούργιο ή όχι. Αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να συμπληρώσεις το μήνα και τη χρονιά που το πήρες εσύ στην ιδιοκτησία σου.

2. Στοιχεία ιδιοκτήτη και οδηγού

Θα ζητηθούν επίσης κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης αλλά και η χρονολογία απόκτησης της άδειας οδήγησης του οδηγού, να δηλωθεί ο ιδιοκτήτης (πχ άνδρας, γυναίκα, νομικό πρόσωπο κλπ) καθώς και ο ταχυδρομικός κώδικας της μόνιμης κατοικίας.
Επειδή οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν επιπλέον εκπτώσεις σε συγκεκριμένα επαγγέλματα θα δεις μία λίστα και αν ανήκεις σε αυτό το επάγγελμα καλό θα είναι να το επιλέξειε καθώς θα έχεις χαμηλότερη τιμή στην προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου που θα λάβεις

3. Ασφαλιστικές καλύψεις και διάρκεια

Το προτελευταίο βήμα για τη σύγκριση τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η επιλογή της ασφαλιστικής κάλυψης. Θέλεις να συνάψεις μόνο ασφάλιση αστικής ευθύνης, τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου ή συνδυασμό ασφάλισης αστικής ευθύνης και ασφάλεια κλοπής ή μικτής;
Μόλις λάβεις την απόφασή σου, στο τελευταίο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια της ασφάλισης. Μπορείςνα κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα το τρίμηνο το εξάμηνο και το χρόνο.Η μηνιαία ασφαλεια αυτοκινήτου ξεκινά από τα 7 ευρώ ενώ η ετήσια από 49 ευρώ και είναι σαφώς η πιο οικονομική. Η τιμη για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι από 39 ευρώ.

4. Αποτελέσματα

Το σύστημα θα κάνει τη σύγκριση και θα σου παρουσιάσει τα φθηνότερα τιμολόγια για το αυτοκίνητό σου. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις ξανά τις ακριβείς λεπτομέρειες της ασφάλισης αυτοκινήτου αλλά και να προσθέσεις καλύψεις όπως η θράυση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, η νομική προστασία κλπ.

5. Αγορά συμβολαίου

Μόλις βρεις το σωστό ασφαλιστικό συμβόλαιο που σε καλύπτει τόσο οικονομικά όσο και σε παροχές μπορείς να λάβεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου online αμέσως ολοκληρώνοντας απλά την αγορά.
Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα λάβεις το συμβόλαιο στο email σου και μπορείς να το εκτυπώσεις ακόμα και με ασπρομαυρο εκτυπωτή από το σπίτι σου.


Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

 • Η καλύτερη ασφάλεια είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου κάθε φορά αφού με τελείως διαφορετικά κριτήρια σκέφτεσαι την ασφάλιση ενός καινούργιου και ακριβού αυτοκινήτου και με άλλα κριτήρια ενός παλαιότερου.
 • Δύσκολα θα σκεφθεί κανείς τη μικτή ασφάλεια αν η αξία του αυτοκινήτου είναι μικρή λόγω παλαιότητας ενώ ακόμα σπάνια προσθέτειςασφάλεια κλοπής σε εξαιρετικά μικρής αξίας οχήματα αφού και στατιστικά κλέβονται σπανιότερα.
 • Όχι ότι δεν είναι σημαντική αλλά αυτό δείχνουν τα στατιστικά των ασφαλιστικών εταιριών και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του κόσμου στην προσπάθειά του να εξοικονομήσει χρήματα.
 • Στο asfaleiesfast έχουμε ένα σύστημα σύγκρισης ασφαλειών όπου μπορείς να διαπιστώσεις ακριβώς τι θα σου κοστίσει η κάθε επιπλέον κάλυψη και θα αντιληφθείς ότι με λιγότερα χρήματα μπορείς να πετύχεις περισσότερες καλύψεις από όσες έχεις σήμερα.
Ανακαλυψε την εδω

Μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό; Είμαι ασφαλισμένος;

πρασινη καρτα αυτοκινητου

Ναι είσαι. Η ασφάλεια που εκδίδεται στην Ελλάδα σε καλύπτει για περισσότερες απο 40 χώρες. Μεταξύ αυτών το σύνολο των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία, την Ευρωπαική Τουρκία, την Ελβετία, Κροατία κλπ

Για τις χώρες της Ευρωπαικής ένωσης μπορείς να μην κάνεις και τίποτα άλλο, όμως για τις υπόλοιπες χώρες καλό είναι να φροντίσεις να βγάλεις πράσινη κάρτα ασφάλισης

Τι είναι η πράσινη κάρτα αυτοκινήτου;

Για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό καλό είναι να έχεις τη γνωστή πράσινη κάρτα αυτοκινήτου. Η πράσινη κάρτα είναι ένα διεθνές πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου σου που διευκολύνει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό τις συνολικές διαδικασίες. Από το 2021 το χρώμα του πιστοποιητικού ασφάλισης είναι πλέον ασπρόμαυρο αλλά επειδή από το 1965 μέχρι και το 2020 ήταν πράσινο, όλοι το αναφέρουν ακόμα ως πράσινη κάρτα.

Μάθε εδώ πως βγάζεις πράσινη κάρτα αυτοκινήτου

Τι είναι ο φιλικός διακανονισμός;

Το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής γνωστότερο ως φιλικός διακανονισμός είναι μία ομπρέλα ουσιαστικά των περισσοτέρων εταιριών που απλοποιούν τη διαδικασία αποζημίωσης σε αυτόν που σε ένα τροχαίο δε φταίει, καθώς αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική εταιρία.

Με τον φιλικό διακανονισμό αποζημιώνονται υλικές ζημίες μέχρι του ποσού των 6.500 ευρώ και σωματικές βλάβες μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ ανά ατύχημα και με ανώτατο όριο τις 12.000 ευρώ ανά ζημιωθέν πρόσωπο!

Μη Περιμένεις

Επίλεξε την πιο συμφέρουσα ασφάλεια για σένα..

Ταχύτερη, καλύτερη & εξυπνότερη αναζήτηση εδώ.

ασφάλεια αυτοκινήτου

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ