Θραύση κρυστάλλων τι καλύπτει

Θραύση κρυστάλλων

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια από τις πιο συνηθισμένες φθορές που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητό σας, είτε από ατύχημα, είτε από βανδαλισμό ή ακόμη και από απλή απροσεξία. Η ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων σας προσφέρει την αναγκαία προστασία και ασφάλεια, ώστε να μην έχετε επιπλέον οικονομικά βάρη σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσετε τα τζάμια του αυτοκινήτου σας.

Όταν προσθέτετε την θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης του παρμπρίζ και των παραθύρων του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση που αυτά σπάσουν για οποιαδήποτε εξωτερική αιτία.

Καλύπτει όλες τις περιπτώσεις;

Ναι, ένα τζάμι μπορεί να σπάσει για πολλούς λόγους. Δεν πρόκειται μόνο για την περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου. Τα τζάμια του αυτοκινήτου σας μπορεί να σπάσουν και λόγω απροσεξίας, όπως για παράδειγμα κατά τη διαδικασία αντικατάστασης των υαλοκαθαριστήρων, αν το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα χτυπήσει στο παρμπρίζ με δύναμη χωρίς να έχει τον υαλοκαθαριστήρα προσαρμοσμένο.

Γιατί να επιλέξετε ασφάλεια με θραύση κρυστάλλων;

  • Κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού: Είτε πρόκειται για ατύχημα είτε για βανδαλισμό, τα τζάμια του αυτοκινήτου σας είναι καλυμμένα, δίνοντας σας την απαραίτητη ηρεμία.
  • Αποφυγή απροσδόκητων εξόδων: Μειώστε το οικονομικό βάρος σε περίπτωση ζημιάς, με την ασφάλεια να καλύπτει το κόστος αντικατάστασης ή επισκευής.
  • Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση: Πάρτε γρήγορα και αποτελεσματικά τη βοήθεια που χρειάζεστε χωρίς καθυστερήσεις.

Είναι συμφέρουσα αυτή η κάλυψη;

Φυσικά, κοστίζει ελάχιστα και σε γλιτώνει από περιττά έξοδα και ανησυχία. Η θραύση κρυστάλλων αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιπλέον καλύψεις που προσθέτουν οι οδηγοί κατά τη σύναψη ασφάλειας οχήματος. Παρέχεται σε πολύ προσιτή τιμή και σας απαλλάσσει από το στρες και το άγχος που προκύπτει σε περίπτωση που σπάσει κάποιο τζάμι του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντάς σας άμεση και αποτελεσματική λύση χωρίς επιπλέον οικονομικό βάρος και στην Insurancemarket θα βρεις την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία