Τι καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου;

Τι καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου

Όταν μιλάμε για ασφάλειες αυτοκινήτων, οι επιλογές φαίνεται ατέλειωτες. Ωστόσο, τα βασικά είδη ασφάλειας που πρέπει να γνωρίζετε είναι τρία: η ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους, η ασφάλεια κλοπής και η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς τι καλύπτει καθεμία.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και καλύπτει τις ζημίες που μπορεί να προκαλέσει ο οδηγός σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Περιλαμβάνει την αποζημίωση για τις βλάβες σε άλλα οχήματα, πεζούς, ή οποιαδήποτε άλλη ζημία που προκαλείται σε τρίτους κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ασφάλεια κλοπής

Αυτό το είδος ασφάλειας προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου σας ή των ανταλλακτικών του. Καλύπτει επίσης τις ζημίες που μπορεί να προκληθούν από απόπειρα κλοπής. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους διαθέτουν ακριβά ή καινούργια αυτοκίνητα.

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων ειδών ασφάλειας, προσθέτοντας κάλυψη για ζημιές που προκαλούνται στο ίδιο το αυτοκίνητο, όπως οι ζημιές από φυσικές καταστροφές (π.χ. σεισμός, πλημμύρα) ή από σύγκρουση.

Επιπλέον καλύψεις

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να παρέχει κάποιο επίπεδο προστασίας, αλλά συχνά δεν είναι αρκετή για να καλύψει όλες τις πιθανές ζημίες ή απώλειες. Εδώ εισέρχονται οι επιπλέον καλύψεις που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτές οι καλύψεις, που προστίθενται στο βασικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και προστασία από μια σειρά από ρίσκα και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Μερικά παραδείγματα τέτοιων καλύψεων περιλαμβάνουν:

Η ασφάλεια και η προστασία του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει ποτέ να παραμελούνται. Επιλέγοντας τις κατάλληλες επιπλέον καλύψεις, εξασφαλίζετε την ασφάλεια και την προστασία που χρειάζεστε, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τυχόν ζημίες ή απώλειες. Οι ειδικοί στο asfaleiesfast.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας, προσφέροντας τις πιο χαμηλές τιμές για όλες τις ασφάλειες και τις επιπλέον καλύψεις.
Κάντε αναζήτηση ασφαλείας σήμερα, κάντε το πρώτο βήμα για μια πιο ασφαλή οδήγηση τώρα.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία