Φροντίδα ατυχήματος

Φροντίδα ατυχήματος

Κανείς δεν περιμένει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση ενός αυτοκινητικού ατυχήματος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε όλους μπορεί να τύχει μία τέτοια στιγμή. Όταν αυτό συμβαίνει, ο χρόνος σταματά, η αγωνία αυξάνεται και η ανάγκη για άμεση και σωστή καθοδήγηση γίνεται επιτακτική. Εκείνη τη στιγμή, η ασφαλιστική κάλυψη φροντίδας ατυχήματος αποδεικνύεται ότι είναι όχι απλώς μία επιλογή, αλλά ένα απαραίτητο καλό που πρέπει να προσθέσεις όταν κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου.

Τι είναι η κάλυψη φροντίδας ατυχήματος;

Η φροντίδα ατυχήματος αναφέρεται στην κάλυψη και την υποστήριξη που παρέχεται από την ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση ατυχήματος του αυτοκινήτου.

Όταν η υποστήριξη γίνεται αναγκαία

Στην περίπτωση που εμπλέκεστε σε ατύχημα, είτε από δικό σας λάθος είτε όχι, η ασφαλιστική εταιρεία είναι εκεί για να σας προστατεύσει. Στέλνοντας έναν ειδικό επί τόπου ή παρέχοντας βοήθεια τηλεφωνικώς, αφαιρείται το άγχος και η σύγχυση που συχνά συνοδεύει τέτοιες καταστάσεις.

Το έμπειρο προσωπικό της ασφαλιστικής εταιρείας, είναι εκεί για να βοηθήσει εσάς και τον άλλο οδηγό στην ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την γρήγορη επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν.

Μεταξύ άλλων

  • Θα τραβήξει φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος.
  • Θα βοηθήσει στη συμπλήρωση της δήλωσης φιλικού διακανονισμού.
  • Θα προσφέρει νομικές συμβουλές και καθοδήγηση.
  • Θα σας ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες από εκείνη τη στιγμή και μετά, μέχρι την επισκευή ή την αποζημίωση του οχήματός σας.

Έτσι, σε περίπτωση ατυχήματος, δεν είστε μόνοι. Η ασφαλιστική κάλυψη φροντίδας ατυχήματος σας προσφέρει την υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία