Ασφάλεια αυτοκινήτου από φυσικές καταστροφές: Γιατί αξίζει να την προσθέσετε

ασφάλεια από φυσικές καταστροφές

Η κλιματική αλλαγή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πλέον μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Πλημμύρες, πυρκαγιές, χαλαζόπτωση και άλλα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στα αυτοκίνητά μας.

Στην Ελλάδα, αυτή η κλιματική κρίση έχει επιφέρει εκτεταμένες καταστροφές. Στη Βόρεια Εύβοια, για παράδειγμα, οι καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021 κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια και επιχειρήσεις, αφήνοντας πίσω τους τραγικές συνέπειες. Η φωτιά στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο το καλοκαίρι του 2023 είναι ένα άλλο παράδειγμα, όπως και οι πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Ντάνιελ στο θεσσαλικό κάμπο και τον Βόλο τον Σεπτέμβρη του 2023, που έχουν αποκαλύψει την ανάγκη για καλύτερη προετοιμασία και προστασία. Για αυτό το λόγο, πολλοί άνθρωποι στρέφονται στις επιπλέον καλύψεις ασφάλειας από φυσικές καταστροφές για τα αυτοκίνητά τους.

Τι είναι η κάλυψη φυσικών καταστροφών;

Η ασφάλεια από φυσικές καταστροφές καλύπτει τις ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό σας από φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές ή χαλαζόπτωση, που δεν καλύπτονται από την βασική ασφάλιση αυτοκινήτου.

Τι καλύπτει αυτή η ασφάλεια;

  • Πυρκαγιά: Σε περίπτωση πυρκαγιάς, η ασφάλεια αυτή καλύπτει την αποκατάσταση ή αντικατάσταση του αυτοκινήτου.
  • Πλημμύρες: Σε περίπτωση πλημμυρών, οι ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο καλύπτονται πλήρως.
  • Σεισμός ή άλλα έντονα φαινόμενα: Καλύπτονται οι ζημιές από σεισμό ή άλλα φυσικά φαινόμενα.
  • Χαλάζι: Οι ζημιές που προκαλούνται από χαλαζόπτωση επίσης καλύπτονται.

Γιατί πρέπει να προσθέσετε ασφάλεια φυσικών καταστροφών;

  1. Προστασία από αναπάντεχες ζημιές: Η ασφάλιση από φυσικές καταστροφές προσφέρει προστασία από αναπάντεχες και απρόβλεπτες ζημιές που μπορεί να προκληθούν από έντονα καιρικά φαινόμενα.
  2. Ηρεμία: Προσφέρει επιπλέον ηρεμία γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας είναι προστατευμένο από φυσικές καταστροφές.
  3. Οικονομική σταθερότητα: Βοηθάει στην αποφυγή οικονομικών απωλειών λόγω ζημιών που δεν καλύπτονται από την τυπική ασφάλιση αυτοκινήτου.

Η αύξηση της συχνότητας και της έντασης των φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη για προσθήκη ασφάλισης από φυσικές καταστροφές στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας. Αυτή η επιπλέον κάλυψη μπορεί να παράσχει την απαραίτητη οικονομική ασφάλεια και να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση μετά από ένα τέτοιο γεγονός, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει ηρεμία  καθώς ξέρετε ότι είστε προστατευμένοι από τις αναπάντεχες συνέπειες των φυσικών καταστροφών.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να προσθέσετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου την κάλυψη φυσικών καταστροφών για να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι πλήρως καλυμμένο από όλες τις πιθανές απειλές. Μην αφήσετε την τύχη σας στην τύχη, προετοιμαστείτε εγκαίρως και προστατεύστε την επένδυσή σας από τις φυσικές καταστροφές που συνεχώς αυξάνονται στη χώρα μας.

Στο asfaleiesfast έχουμε την πιο φθηνή κάλυψη φυσικών καταστροφών  που “κουμπώνει” ιδανικά με μία ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου

Ξεκινα Τωρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία