Προστασία αυτοκινήτου απο κλοπή – Πώς να προστατέψετε το όχημά σας από κλοπή

Πώς να προστατέψετε το όχημά σας από κλοπή

Στη σημερινή εποχή, η κλοπή αυτοκινήτων αποτελεί ένα αυξανόμενο πρόβλημα παγκοσμίως, με εκατομμύρια αυτοκίνητα να εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Η ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια του οχήματός σας είναι πλέον πιο επείγουσα από ποτέ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες για την προστασία του αυτοκινήτου σας από την κλοπή, και πολλές από αυτές είναι απλές και οικονομικές. Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε 8 βασικές συμβουλές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές και να αποφύγετε την κλοπή.

1. Χρησιμοποιήστε συστήματα ασφαλείας

Εγκαταστήστε ένα σύστημα συναγερμού ή ένα σύστημα ανίχνευσης για το αυτοκίνητό σας. Οι σύγχρονοι συναγερμοί μπορούν να συνδεθούν ακόμα και με το κινητό σας τηλέφωνο, ενημερώνοντάς σας άμεσα για τυχόν παραβιάσεις.

2. Βάλτε κλειδαριές χειρόφρενου ή τιμονιού

Οι κλειδαριές αυτές είναι ορατές και αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για τους κλέφτες αυτοκινήτων.

3. Επιλέξτε ένα καλό χώρο στάθμευσης

Σταθμεύστε το όχημά σας σε φωτεινούς και κεντρικούς χώρους, που παρακολουθούνται συνέχεια, για να αποφύγετε τις κλοπές.

4. Χρησιμοποιήστε σύστημα εντοπισμού GPS

Εάν το αυτοκίνητο σας κλαπεί, το να έχετε φροντίσει για τοποθέτηση συστήματος εντοπισμού GPS μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη εύρεση και ανάκτηση του.

5. Να είστε προσεκτικοί

Πάντα να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας, ακόμη και όταν το αφήνετε για λίγα λεπτά μόνο.

6. Μην αφήνετε τιμαλφή αντικείμενα ορατά

Μην αφήνετε ποτέ τσάντες, υπολογιστές, τηλέφωνα ή άλλα αντικείμενα ορατά μέσα στο όχημά σας.

7. Κρατήστε τα κλειδιά ασφαλή

Τα οχήματα σήμερα είναι σε γενικές γραμμές πιο δύσκολο να κλέψουν από ποτέ, εκτός εάν ο κλέφτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο κλειδί σας για να τα κλωνοποιήσει.

8. Βάλτε kill switch

Το “kill switch” είναι ένας διακόπτης ασφαλείας που τοποθετείται σε ένα αυτοκίνητο για να προσφέρει πρόσθετη προστασία από κλοπή.
Κοστίζει μόνο 15 ευρώ kαι βγάζει νοκ άουτ τους κλέφτες. Μάθε πώς λειτουργεί και τι είναι το kill switch

Συμπέρασμα

Καταλήγοντας, η προστασία του αυτοκινήτου σας από την κλοπή είναι ένα θέμα που απαιτεί συνεχή προσοχή και προσεκτική σκέψη. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο κλοπής του οχήματός σας. Επιπρόσθετα, σας προτρέπουμε να εντάξετε στο πακέτο ασφάλισης του οχήματός σας μια κάλυψη για κλοπή. Αυτό μπορεί να σας παράσχει περαιτέρω ασφάλεια και ηρεμία, γνωρίζοντας ότι είστε καλά καλυμμένοι σε περίπτωση κλοπής και μια ολοκληρωμένη ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να σας παράσχει ακριβώς αυτή την αίσθηση ασφάλειας. Μέσα από τους online συνεργάτες μας και την πλατφόρμα της Insurance Market μπορείτε να βρείτε τις πιο φθηνές ασφάλειες σε μερικές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας όπως η Allianz η anytime ασφάλεια και πολλές ακόμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΑΣΦΑΛΙΣΟΥ ΤΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

First Timer Here?

Έως -40%

Στα Ετήσια Συμβόλαια*

ΠΑΡΕ

 

*Σε σχέση με τα μηνιαία